HTML

Még ez sem sikerül

2017.12.06. 12:11 :: Tobber

Örültem az új körömnyomdámnak, oviban is szerettem nyomdázni, ez meg érdekes.

Nagyjából ment is. De azt senki nem mondta a jutyubtutoriálokban, hogy a fedőlakkal az egészet egy homályos káosszá mosom szét.

---

Egy éve nem járt nálam takarítónő, de a tetőteraszom a sok növény után dráma volt, fertőtleníttettem vele, redőny, ablakpucolás, amiket nem bír a derekam. (Ugyanitt: a gerincsebészem egy zseni. Anyu ugyanezzel rokkantnyugdíjas lett nálam fiatalabban, én meg kb. mindent megcsinálok, max. a Smith-keret meg a futás után áll be a derekam, meg néha megbotlok, meg sokat fáj, na und.)
A csaj elvitt tucatnyi kiszanált cipőt, sálat, ezért nem volt hajlandó elfogadni pénzt a takarításért. Jó üzletet kötöttünk! :D

---

Utána nekiálltam megint szanálni, úgy tűnik, az egyetlen, ami segít a hangulatomon. Levittem ismét három óriás zsák szemetet, kacatot, régi faragasztókat, zsinórokat, felcímkézetlen üveg piákat és ócska dobozokat.

Ismét egy gócpontot felszámoltam a lakásban, felszabadító érzés.

Már csak három kritikus kis pont van, a takarítószeres szekrények, a ruhásszekrény még egyszeri átfésülése (már egy teljes polcot elfoglalnak Judós3 kacatjai, amiket nálam hagyott), meg egy szekreter, amibe mindig mindent beledobáltam.

Szeretnék soktucat könyvtől is megszabadulni, egyszerolvasós Christopher Moore-ok, meg Lawrence Block-ok, irtó viccesek, de tuti nem veszem le ezeket ismét a polcról. Szerintem lehetne pénzt csinálni belőlük, van tippetek, hol lehetne árulni?

---

Hat Mikulás járt eddig az asztalomnál, menő.

---

Nem állítom, hogy nem ismertem a kinky szó jelentését, de amit az új tinder matchem megmutatott, az kicsit meglepett. De megbeszéltük Békával, hogy végülis akár sörhasa is lehetne.

komment

süti beállítások módosítása