HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

TLMOE

2015.11.03. 20:38 :: Tobber

Adalék a The last man on Earthhöz.

Ez egy szitkom.

Ahol egy idióta pasit mutatnak be, egy klasszikus pancsert, aki beleszarok stílusban él (szó szerint néha), és még ha esetleg jót akar, azt is elcseszi.

Szóval aki poszt-apokaliptikus világújjáépítéső scifire számít, az el se kezdje. Ez a pasi baromkodik a helyzetekkel, véletlenül sem generátorokat gyűjt be/napelemes épületet keres, hogy a hűtőházakban/frigóban fenntartsa a hideget és bezsuppoljon pár tonna húst, tejterméket (a gerincesek is kihaltak), gyógyszert, spermabankok betéteit, hátha kellhet, és bármi romlandót, nem jár utána az ufó-kutatásoknak vagy zárolt peranyagoknak, nem kezd kertészkedni, vagy nem videójátékokat gyakorol, vagy költözik kedvére városról városra, és ok nélkül marad sivatagi városban, ahol nem lehet növényt termeszteni, nincsenek folyók, a kutak szivattyúja sem működik.

Szóval ha valakit idegesítenek az irracionálisan viselkedő és lehetetlen emberek, azt nagyon fogja bosszantani, mert ez a humorista egy marha, épp ezt a figurát karikírozza ki szürreális környezetben.

Maga a kihalás-sztori sincsen kidolgozva, nem is érdekes.

Csak fanyar-humor kedvelőknek.

komment

süti beállítások módosítása