HTML

Ifjúság

2013.11.28. 17:32 :: Tobber

Nem is tudom szavakba önteni.

Gyönyörűszép.

És szórakoztató. És mentes a korlátoltságtól.

Szomorú a következtetés: nők között nőtt fel, apakép nélkül. Tehát sem sovinizmus, sem férfi felsőbbrendűség, de még az agresszivitás csírája sem fedezhető fel nála.

És a fiatalság bája, szépsége, puhasága. Makacssága.

Keddi, remekül sikerült céges vacsora után elémjött és várt és készült és figyelt és bújt és reggel mégsem keltünk és program helyett csak ágyban tejeskávéztunk és beszélgettünk délutánig és ez így volt tökéletes.

Aztán beájultam, néha felkeltem enni és ma már munka és újra nátha. Tuti pszichés, ha ki tudom kapcsolni fontos pillanatokban.

Mostanában a lelassítós projektem megvalósulni látszik, a hátránya, hogy sok hobbifeladat félbehagyva, ha már nincs kedvem, illetve hízás, mert nem megyek mozogni heti 3-4x, ha nincs kedvem. De azóta nem hasogat a térdem és a derekam.

És ismét belebotlottam egy fenekemkedvelőbe, milyen mázlim van ezekkel!

A szuper programokra most is nemet mondtam, így csak kettő lesz szombaton, nem öt. Ma pihenést terveztem, de egy jó kis koncert lesz a cég közelében, el kell mennem oda. Holnap pedig a fizetésből beruházok gyurmakészítő eszközökre és azokkal akarok szöszölni, Béká, gyere velem!

komment

süti beállítások módosítása