HTML

---

2013.02.28. 21:07 :: Tobber

Szeretnék pár önmagát félistennek tartó, köszönni nem tudó szoftverfejlesztőt monitorokkal püfölni, amíg felfogják, hogy a programjaikat emberek használják, és ha az ügyfél (én) mondjuk adóbevallásnak akar hívni egy modult, mert épp az is, akkor ne nevezzük már alap kivonati fázisnak, és hasonló logikátlanul elnevezve minden áldott mezőt, tartalmat és gombot, mert ha meg is akarok tanulni más nyelveket, nem az általa kitalált zagyvaságot.

És akkor a folyamat a folyamatábra alapján nem fut le, hibára fut, az oktatási anyag és tanfolyam nem fedi a valóságban található lépéseket, gombokat. Mindez úgy leírva, hogy egy másodikos fogalmazását is kivágnák ilyesmivel.

És innen üdvözlöm, aki ezt átvette és kifizette a milliárdokat érte.

Egyébként a cégünknek ez a legkisebb gondja, lásd még híradó min. 3-4 hírrel, de ha fél napunkat elviszi egy-egy gazdasági igény feladása (értsd: nem egy teljes folyamat, egy elindítás!, ami a munkámnak kb. akkora része kéne legyen minthogy a tecsópénztáros reggel bekapcsolja a leolvasóját), és ez minden egyes kollégámnak, akkor rúgjunk már ki seggbe valakit!

Hírek: kb. a fele nem igaz rólunk, csak épp pár éve mi vagyunk a főellenség.

Voltam még színházban mostanában, múzeumban a bandával, kávézgatni ezzel, máskor azzal, céges teljesítményértékelésen, gyógytornázom ezerrel, most épp a hátammal, sok-sok minden szerveződik a közeljövőben, jót csacsogtam koktéloztam és aludtam gyönyörűen felújított épületben, nyaralás előleg elutalva, új doki vizsgálgat, sok igazán jó programot, színházmeghívást, házibulit lemondok, hogy beleférjen más, ma félcipőben baktattam mindenhová mert tavasz jön, Keanu cuki, 21éves rejtélyes, nagyon sok fura és szokatlan dolog történik lemondott a pápa velem, amit egyébként imádok.

De nem tudom, hogyan sikerül leállíthatatlan pittyegésre késztetnem egy vécéülőkét.

Ami még érthetetlenebb, hogy szülők úgy féltik fejlett szexualitású nagyfiúk erkölcseit, mintha 1. szűz lenne 2. baja lenne ha szexelne 3. képtelenek elhinni fiú-lány barátságot 4. bármit is tudnának ellene tenni, ha mégis. Egyébként néha hajt rám, de most van valakije. Mondjuk én remekül szórakozom, amikor vampnak vagyok beállítva, aki férfiszíveket marcangol, mert ez 100%-ban fordítva történik jópár éve velem.

(A szülői egyedfejlődés része, hogy eleinte a mamák féltik a nagyfiukat tőlem, majd egyszercsak keríteni kezdenek nekik, hogy mégis legyek velük, sőt, segítenek nekik ajándékot készíteni, vagy helyzetbe hozni minket, összeismertetni vagy kínálatot mutogatni.)

komment

süti beállítások módosítása