HTML

---

2012.02.17. 10:59 :: Tobber

Változatos az életem.

A keddi tornán elszédültem, le kellett üljek. Ebből okulva csütörtök reggel már vittem a zsebemben szőlőcukrot, azt majszoltam. Kiderült, hogy a többiek is szédülnek, nem sok arrafelé a levegő.

A héten már egész órán állva dolgozunk páran egymás mellett a bordásfalnál végig vihorászva mindenféle hajlításokkal, sosem gondoltam, hogy ennyi feladat van 1-1 izomcsoportra. Ösztönző az összehasonlítás, egyelőre én vezetek a legmélyebbre rogyasztásban, tempóban is, de erős a harc. Unatkozó sztk-s öregek, tudom.

A szédülést megúsztam, pedig előző nap elfelejtettem ebédelni, uzsonnázni, vacsorázni, késő este kapcsoltam, hogy legalább egy zsemle nem ártana.

Tegnap délelőtt az irodában a gyerekei farsangi jelmezén ötletelünk Kolleginával, amikor feltűnt, hogy nem látom őt.

Csak egy nagy fénylő pacát középen, tisztán csak a perifériát.

Bizony, évek óta nem látott, tinikorom óta előtűnő migrénem első jele. Még semmi fejfájás, csak a látás foltokban eltűnik órákra. Ilyenkor nem sok választási lehetőség van, már ismerem.

Fincsi élmény, benyomtam három kávét, egy gyógyszert, oldalra fordulva még elolvastam, mi fontos, azt elintéztem, aztán szabit vettem ki, taxiba vágódtam mire igazán megfájdult, egész nap sötétben, csendben feküdtem otthon és ettem is rendesen, rámfért.

Ma már ott voltam tornán.

Megj.: Ha bárki mer sajnálni, azt hókon vágom! :) Nem, nem várok sajnálatot. Azt rühellem. Szórakoztató vendégeket várok. Az már jót tesz. Jövő héttől tervezzük is az első koncerteket, esti kimaradást. Ha már a pórnép télen ért rá mulatságokat tartani, ezért a város tele jobbnál jobb népzenei programokkal.

--------------

Pár hete fogalmazom az ismerősök reakciójának kategorizálását a sajnálótól a jobb mintha levágták volnáig, majd egyszer megírom. Addig elmesélem kicsit sem fordulatos életemet, de felfogom, hogy ez nem mindenkit érdekel, ő ugorjon 5-6 hónapot, a veteránok szerint addig ez lesz a középpontban.

És nem tudom nem élvezni, hogy férfiistennek kinéző TáncosPé a csajok láttára búcsúzott hosszan tőlem. Olyan szép! :)
Nem, nem leszünk együtt.

komment

süti beállítások módosítása