HTML

---

2012.01.21. 20:04 :: Tobber

Ez nem egy sikeres hét.

Én csak itt fekszem és rettegek, hogy elvesztem az állásomat, de egyik unokatesómat szépen leépítették a közszférában.

Akad, akit a párja épített le a környezetemben.

Én meg Mr Faxkalapot, akit Drpr alábbi buzditásával én küldtem el nem szépen a fenébe miután leőszintétlenezett csak mert nem magyarázkodtam a döntésemért.

Miért kell miértekre válaszolni, ha nem akarok randizni valakivel, akivel 3 dumcsi alatt többet gondoltam zárdábavonulásra mint a szavaira?

Én mindig hasonlóra buzditom az ismerőseimet, de utálok megsérteni bárkit.

"Valami félreértelmezett jólneveltségből semmit nem kell önmagára erőltetni, semmiféle rejtett vagy nem rejtett elvárásnak, ha taszító, nem szabad akarni megfelelni.
Azt is értem, hogy ezen a "kényes" területen nagyon nehéz feed backet adni a másiknak. Még a legszelídebb jelzés is bántó lehet. De nem bántóbb, mint az a viselkedés, amit ez a visszajelzést "kivívja"!!!"

És visszatérek hétfőn dolgozni, egyelőre sok nyitott kérdés van, főleg a nem fogok-e leájulni a székről.

Kicsit átszervezem a megszokott életemet.

Most még nem járhatok el esténként, mert egy órát sem nagyon lóghat a lábam, fel kell rakni, így a kocsma, színház, hangverseny alapból kimarad. De hosszú távon is meggondolom, akarok-e ennyi hangversenybérletet, hogy állandóan éjfél után kerülök ágyba, másnap az irodában hulla vagyok. Vagy hosszú darabokra sem akarok eljárni.

Egyébként is jobban szórakoztatott mostanában 1-1 táncház, ahol beszélgetni is lehet, vagy egy könnyű vacsora valakinél.

Egyelőre sokat kell gyógytornázni, minél többet otthon is, egyedül is. Az is sok idő.

És le kell fogyjak.

Fél év alatt kb. 10% feljött rám! Nyilván, a májusi baleset óta nem tudok rendesen sportolni, műtétek, közte személyi edző, nem az igazi.

Meg ennem is kell a gyógyszerek, gyógyulás miatt. Na majd hétfőtől jöhet apu cukkinis lecsója tonnaszámra, az a legjobb!

Van itt olyan, aki szintén nem mozoghatott és le tudott fogyni, akár sima diétával (ennyi mozgás mellé nem ehetek majd 1000 kcal felett!), vagy evett-szedett valamit?

Komolyan érdekelne, eddig az 1200 kcal plusz napi néptáncban/korcsolyában hittem, de egyelőre még menni sem nagyon tudok. Help!

komment

süti beállítások módosítása