HTML

---

2011.04.04. 13:33 :: Tobber

Hosszú és remek hétvége.
Pénteken összedobtam egy sütit ami sztem túl édes, de nekem minden az, aztán elrohantam TCsV-hez beöltözni a bolondok napi maszkabálba, onnan át a buliba, ahol remekül éreztük magunkat.
Reggel el is késtem a szombati különpróbáról, ahol elég hisztisen veszem tudomásul, hogy a kezdő csapatból kilógok, mert gyorsabban tanulok, ezért kezdő próbára nem hívnak, viszont a régiek már tudják, ezért nem is tudom, nekem honnan kell megtanulnom a most már hat hét alatt megtanulandó három koreográfiát. És csütörtökön(!) bejelentették, hogy szombat d.u. fellépek az egyikkel. Ez elég érzékenyen érintett, aztán még ki is tettek minket a próbateremből, így bosszúból a parkolóban próbáltunk tovább. :)
Aztán mivel spórolok a benzinnel és bkv-val járok napközben, át kellett volna bkv-zni a fellépés helyszínére és ott bekapni egy hamburgert az egész napos ugrálás örömére, de beugrott, hogy Anyuék szeretik a vendégeket, úgyhogy odaszóltunk, hogy nétív táncoslányunk kocsijával odaugrunk páran rántotthusozni, meg akkor már ott zuhanyozunk a szüleimnél.
És mielőtt bárki felhördül: komolyan örültek nekünk, apám végre angolozhatott, tárlatvezethetett, Anyu tyúkanyózott, jól elvoltak.
Aztán át fellépésre a tűző napon két másik tánccsoporttal, az öltözőben TáncosPével előadtuk a táncduónkat, ő alsóban, én bézs harisnyában-melltartóban, aztán ottragadtunk a többi csapattal órákat bandázni, fűben finomságokat enni és napozni, majd hála egy bombariadónak egy étterem teraszán folytattuk estig.
Másnap Békával kielemezhettem a dinnyetermesztés fortélyait, ülhettem formaegyes autó anyósülésén(!), elmentem táncházba, dalversenyre, szórakoztattak a tinédzserek és TáncosGé, megkaptam, hogy mennyire fotógén vagyok a múltkori anyagokon.
És lehet, hogy ennyi mozgás után sem kellett volna éjfélkor még 10 minipogácsát, fél liter kakaót ÉS fél liter tejet lenyomnom, mert nagyon rémálmodtam.
Most várom a következő napos délutánt, amikor véletlenül ráérek és beültethetem estikével, pillangóvirággal, porcsinrózsával az erkélyt, beültethetek apu telekről hozott sziklakerti szépségeivel és kollégám pampafüvével pár szép ládát.

komment

süti beállítások módosítása