HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.08.19. 13:57 :: Tobber

Kedden lefotóztak minket a népviseleteinkben egy helyi kiadványba, TCsV fészbúk képei közt megtaláljátok.

Utána rákérdeztem, nem ugrunk-e ki ismét nyárifesztiválra, végül 17évessel meg TCsV-vel elugrottunk, táncosokat néztünk, vitáztunk a biszexualitásról, meg 17éves hülye infókat szedett ki mindenkiből. Rámjött, hogy hiányzik Őszhalánték egy része, úgyhogy smseztem, azonnal hívott, átszervezett, reggel már nálam volt, be is hozott munkába.

Szerdán fél nap szabit vettem ki, elosztottuk a maradék feladatokat a mai meglepibulira, Béká talán emlékszik Bé lánybúcsújának terveire, hasonlót pörögtünk ismét.

Aztán elmentünk Pécsre táncházazni kedvenceimmel.

Direkt rákérdeztem TCsV-nél, hogy kell-e lány a demonstrálásokhoz, nem. Erre az első táncnál behív a kör közepébe, hogy mutassam a másik oldalnak is a lépéseket, több százan figyelték három órán keresztül, mit lépek.
Alapból nem is zavarna, de 1. kezdő táncos vagyok, tele hiányosságokkal 2. kuvvára fáj a hátam 3. macskakövön kellett táncolni, amit lightosra terveztem, ehelyett 3 órát kellett precízen, lépést nem elsinkófálva futkározni 4. laza cipőben mentem és véresre tört 5. két hónapja még óvatosan sem nagyon mozogtam, baromi rosszat tesz az izomzatnak ez a durrbele 6. nem utolsó sorban néhány táncot én sem ismertem, ott kellett leolvasnom gyorsan TCsV lábáról és úgy mutogatni, mint aki képben van. :DDDD

Meg lettem dicsérve, hogy gyorsan felfogtam. :)

Életem lexarabb fagyijára hívtak meg, amit alapból utálok, de ha a csokit is kifelejtik a csokifagyiból, akkor nehezen gyűröm le, eldobni meg nem illett, ha már meghívtak, teraszon nem is volt hová. Brrrrrrrr.

Hazafelé én vezettem TCsV autóját, 230 km, éjjel, hulla fáradtan, mert előtte éjjel sem sok időm volt aludni, tánc is kikészített, néha eső is esett, a kocsit sem ismertem. Fél négykor aludtam el. Most félálomban dolgozom, aztán megyek, mert én vagyok egy pontja a meglepetésnek, a többit majd mesélem, hátha olvas. :)

komment

süti beállítások módosítása