HTML

---

2010.04.20. 14:47 :: Tobber

Az ember hajlamos elhinni másokról, hogy nem is sötétek, aztán ma hiába várta egyik igazgató az én igazgatómat, mert az asszisztense hetekkel ezelőtt csak nekem küldte el az elektronikus meghívót. Mivel évek óta naponta több ilyen jön, meg sem néztem: a liba csak a főnökömet nem hívta meg vele.

Most meg rám hivatkozik, hogy hisz én tudtam róla. Eszembe sem jutott, hogy utánanézzek, a főnökömnek megérkezett-e.

Este meglátogattam hónapok óta nem látott Drpr-t, aki másfél óra alatt megnyugtatott, hogy a legbölcsebb döntéseket hozom mostanában az életemben és meg is látszik.

Nem mellesleg szidhattam neki a férfiakat, illetve hogy képtelenek minimális alkalmazkodásra, nőként tízszer ennyit is kedvesen bevállalunk, cserébe ők tizedannyit sem. Fiús anyák, ne neveljetek már ennyi kis anyaszerelmes pcsöt! Főzni, körülugrálni szívesen, de nekik is adni kellene legalább a hónapokig könyörgött témákban. (Nem hólapátolásról beszélek, hanem pl. sokkal több kekszről.)

Aztán este táncházaztam, női táncház volt 1-2 pasival akik csak üldögéltek, így a lassú táncok női csevelytől voltak hangosak, éhgyomorra viszkiztem, majd megtisztelő bókot kaptam, újonnan alakuló egzotikus népi tánccsoportba hívott el az ötlet kitalálója, hárman vagyunk eddig. Nagyon jól esett, hogy táncosszámba vesznek.

komment

süti beállítások módosítása