HTML

---

2010.03.25. 13:12 :: Tobber

Ba. Nyilván mindenki érzi a bejegyzésekből, hogy Ba-val vannak problémáink.
Ő 36 éves koráig sosem járt igazán nővel, max. olyan kapcsolatai voltak, ahová heti 2-3x átment, aztán haza is estére.
Ez meg is látszik rajta, teljesen alkalmatlan kompromisszumra. És ehhez nagyon hisztis. Nem mozdít arrébb egy programot egy másikért olyan időpontra, amikor ráérne, síelni azért nem mentünk pár hete, merthogy fújt a szél. (A hegyen mindig fúj...)
Pont 5 hónapja próbálok maximális alkalmazkodni, elfogadni, kiszolgálni, de nagyon nehéz. Valami mindig rossz neki, ha örömmel kérem, hogy csináljuk ezt-azt, legyen így-úgy, mindenben talál kifogást. Mindenben. Kekszben is. Tegnap fél éjjel ezen bőgtem. Nem nagyon izgatja, ő úgy érzi, azzal hozzájárult az együttélésünkhöz, hogy heti kétszer elhoz próbáról.
Nagyon nehéz, mert veszi(tem) el a jókedvemet, TCsV szerint a régi pozitív Tobber egyre borongósabb, erről beszélgetnek ismerősökkel, sőt egyszer TCsV Anyuhoz odament, hogy kikérdezze mi bajom. (Anyu meg kivágta magát, nem akart pletykálni, ezért arra fogta, hogy biztos szomorú vagyok, hogy eladtam a kiskocsimat. :DDD)
Igaz, legutóbb kedden akart lebeszéni TCsV Ba-ról, hogy ő azonnal hozzámköltözne. Amikor kételkedtem, hogy minden funkciót meg tudnék-e kapni így is, akkor meggyőzött, hogy igen. Öh.
Nem akarok megint egyedül lenni.

komment

süti beállítások módosítása