HTML

---

2010.02.04. 10:20 :: Tobber

Megkért a főnököm, hogy már munkaidő előtt is legyen bekapcsolva a privát mobilom, mert ő már 1-2 órával korábban is remek gondolatokat akar megosztani velem.
Most pl. hogy -15 fok van Debrecenben.
//
Tegnap az összes gyengeelméjű kollegina megtalált, mert a Kollegina ugye megint nem dolgozik, és minden összekavartak. Ha nem csinálnak semmit, akkor is nekem kell megoldani, de így még azt is tisztázni kellett tucatnyi emberrel, hogy az nem úgy van, mint ő leszervezte. Másiknak meg vagy 20x nyomtattam ki valamit, mert mindig vesszőhibát talált benne, nem is értem miért csináltam, nem lenne feladatom.
//
Tegnap nem volt lelkierőm korizni menni hangverseny előtt, rácsörögtem hát a szüleimre, hogy nem kávézunk-e a Nagymező utcában. (Azért ez vicces utcanév a dzsungel közepén.)
Pechemre ráértek, apám egész este osztott, hogy hülye vagyok, mert nem úgy viselkedem Ba-val, ahogy azt megérdemli (aha, főzök rá, takarítok rá, mosok rá, mindent megkap minden téren, leszokom az esti programjairól, amikor ő a heti hatból egyről sem), de különbenis, ha még idén be akarja fektetni a pénzét egy családi házba, és én megtartom a saját lakásomat, akkor tuti, hogy csak ki akar használni, úgyhogy ha most nem lakást vesz és 3 év múlva házat, akkor hagyjam ott, mert élősködni fog rajtam. Mi vaaaan?
Ezt az infót még emésztem, ha te érted, kérlek írd meg nekem emailben.
Aztán végigmondta az összes egészségügyi gondját, meghogy ő nem akar inzulint, inkább még szigorúbban diétázik. (Jelenleg gyógyszer mellett 16-os a cukra, szerintetek mennyire diétázik? Vasárnap 6-7 kisebb lángos csúszott le egy korsó sörrel és utána még Anyu sütijéből is evett, ez nekem a napi kalóriaadagom.)
//
A hangversenyen halkabb szólamoknál behallatszott hátulról egy zongorafutam, amikor az egész este nem volt színen. Egy néni mögöttem a nejlonba csomagolt ernyőjét pakolgatta ki-be a táskájába.
//
Viszont jól szórakoztam, mert a zenekar felcserélte a hat darab sorrendjét, nem szóltak róla, és ki kellett találnom, hogy most épp mit hallunk. A ruhatárban egy idős pár nekem dicsérte a zenekart (jók voltak), én hívtam fel a figyelmüket, hogy egyik sem az volt, mint a műsor szerint következett volna. :)
//
Este még Ba-nak kiszámoltam a profitját fejben, meg számolgattunk, milyen termékben lenne lehetőség. Majd sminkeket próbálgattam magamon, van pár gyönyörű árnyalatom, mmmmm.
//
És sokszor megértem azokat, akiknek nincsen kedve mozogni járni. Ma nem tudom, hogyan vánszorgok el táncpróbára.

komment

süti beállítások módosítása