HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

A lényeget nem mondom???

2009.06.11. 00:19 :: Tobber

Hatossal kezdődik a súlyom, végre ennyi fogyás után!!!!!!!*

Ez volt a Nagy Célom és elértem!!!!!

 

 69,7 kg vagyok!

 

*Rosszindulatúak kedvéért: KÉT számjegyű.
**Mégrosszindulatúbbak kedvéért, nem 123 cm magas vagyok. (Reggel 172, este 171 cm.)
***Még van pár kisebb cél, de innen minden kiló mínusz ajándék

komment

Lassú mittoménmi

2009.06.10. 23:20 :: Tobber

Ma néhányatokat nyúztam, hogy lássatok el jótanácsokkal, mit tegyek, Ess-sel ma utolsó találkozó a hétfői döntése előtt.
Aztán Drpr-nél is voltam, aki befutónak Illető tanácsát nevezte meg, azzal a megjegyzéssel, hogy ez a fiú nagyon sokat fejlődött érzelmileg ahhoz képest, amikor vele jártam.
Szerinte megpróbálhatnám vele, Illető mutat hajlandóságot, én is, és lesz egy este, amikor 3 pasival (köztük a zseniális humorú GörisPével) leszünk négyesben, lehetőség hát adott. És a végén Ess állítólag elcsúszott a munkával, ezért tánc előtt már nem jött fel hozzám kávézni (anyám szerint meg 18:18-kor már iwiwezett, mindegy már), de megkértem, hogy vigyen el legalább táncra. Ma is csók, végig kézfogás, amint leálltam, jött utánam, húzott vissza,  összenevetések és mégis csak barátot érzek benne.
A kocsiban se oda se vissza nem válaszolgattam a kérdéseire (a combját fogtam, azt szereti), csak mosolyogtam kedvesen, az exnőnél is ezt szerette. :) A házam előtt le is parkolt, gondolom azt várta, hogy most nekiállok beszélgetni, könyörögni, győzködni, hogy ne menjünk szét. Én meg megállás és jóéjtcsók után mosolyogva kiszálltam és bejöttem. Pedig gondolom azért parkolt le, hogy beszéljünk, esetleg hogy feljöjjön (tegnap utalt rá, hogy ma nálam alszik talán).
Tudja, hogy holnaptól sok pasival leszek összezárva, többször kérdezgetett, hogy mit fogunk csinálni, mi lesz a munkával, szegény, nem sok választ kapott, de azt igen, hogy sokat akarunk inni, azt meg tudja, hogy olyankor hát izé nehezen gátolnak a gátlásaim...

Sztem nem tud most hová tenni, nem ezt várta. Mindegy, utoljára még kedves akartam lenni vele.

komment

Szomi és a medve esete

2009.06.10. 16:54 :: Tobber

Szeretném Szomi bölcsességét megosztani veletek:

"a vadászat sem akkor érdekes, ha a medve nyugodt és csak málnázik. Ha rohangál az erdőben, akkor az igazi...."

Haverjaim nagy része is ezt írja a kialakult szitura. Ritkán málnázom nyugiban, Ess mellett azt tettem. Nem kellett volna.

komment

Yahoo

2009.06.10. 14:33 :: Tobber

Hétfőig csak yahoo-n értek el, a cégeshez nem fogok hozzáférni!

komment

Ha már nem tudok aludni...

2009.06.10. 00:38 :: Tobber

Gyors körkutatást végeztem, hogy van-e még helyem a halpiacon:
Adonisz kolléga (tavalyi telki liezonom) lelkes lenne, M szerint lelki társak vagyunk, de kinyírjuk egymást (viszont a 2 randiig jutott lányka kidobta), Illető pedig úgy belelkesült, hogy tegnap és ma is egy órát lelkizett velem, és kitalálta, hogy akár össze is jöhetnénk megint, ha nem egy cégnél dolgoznánk.
És tizensok helyről hallom vissza, hogy mennyire szép és okos vagyok és egy fiatal és kedves férfi kéne mellém. Anyátok. Tud valaki egyet is? Ess legalább odaadó. Nekem csak 90%-ban, de az.

komment

Bőgés, bőgés

2009.06.10. 00:02 :: Tobber

Ess épp Bezzeg Voltnővel táncolt, amikor odaértem, de odafurakodtam közéjük. (Nem, ő most már  nincsen képben.)
Ess kézfogós-velemfoglalkozó, de távolságtartó volt. Hazahozattam magamat vele, a kocsiban beszélgettünk arról, hogy ő csak 90%-ben akar engem, és az neki kevés, mert a régiekkel hevesebb volt. Maga sem érti, de vannak órák, amikor nem gondol rám. Jesszus, egy 47 éves férfi nem gondolhat mindig a nőre, az kiskamaszkorban kiment a divatból, nem?
És hogy megijedt attól, hogy ő ennyit kap, és általában ő szokott ennyit és tizedét sem kapja vissza.
És hogy ez neki olyan szokatlan, hogy nem tudja, akarja-e.

Rákérdeztem, hogy ez egy béna lerázószöveg-e, de aszonta nem. Én viszont 3 hét bizonytalanságot úgysem bírok ki, ezért jövő hétfőig dönt és tudom a végeredményt is, mert ha valaki ilyen hülyeségeken lelkizik, akkor ha most együtt is maradunk, később lesz ugyanez pepitában.

Ja igen, a hétvégi felhorkanásomért elnézést kértem.

Hát, nem érzem magamat a topon. Rég volt szuicid gondolatom, most ismét rámtalált. Addigis koplalok, max. némi chipset nyomok le a torkomon.

Annyira nagyon elegem van!!!!

komment

Percről percre

2009.06.09. 20:26 :: Tobber

Írtam Essnek, válaszolt, hogy majd csütörtökön hív (de miért csak akkor? Mi lesz addig? És akkor tréningelek, valszeg nem tudom felvenni), de addig tházban beszélünk, hali.
Miért csütörtökön és jön-e ma kérdésemre a válasz, hogy nem tudja, valószínű.
Írtam még, hogy hazahoz-e kocsival, ez már pannonhálózat galiba miatt nem ment át.
Haj megmosva, kihúzva egyenesre, smink fent, nyugi bekapva (sztem életemben nem vettem be ennyi nyugtatót, mint most 3 nap alatt), elmegyek visszafogott mosollyal táncolni, és várhatóan M-mel csacsogni.
Szeretném, ha Ess ott lenne, meglátna, elbűvölném és rájönne, hogy hülyék vagyunk, ha nem együtt. Ha nem jön rá, de szóbaáll velem, akkor megmondom neki én.
Csak jöjjön el. És egyedül. És nem akarok további bizonytalanságot.
Majd folytatom a léteszttel később.
(Wapon tudok freeblogolni??)

komment

-

2009.06.09. 15:58 :: Tobber

Bőgés, nyugtató. És önütlegelés, mert hülye voltam és fáradt és igaza volt, hogy aludjunk rá egyet. Most már nem is hallom a hangját. A francba is, jól érzem magamat vele!!!

És mivel hibásnak érzem magamat és biztos abban, hogy nem mer jelentkezni, ezért írtam neki egy smst. Aztán vagy válaszol, vagy sokáig úgysem tudjuk elkerülni egymást.

Barom vagyok, de nagyon!!

komment

Szabadidő

2009.06.08. 10:32 :: Tobber

Jó lenne, ha valaki megerőszakolná magát és velem lenne szabadidőmben, mert megkergülök. Tegnap 3 óra kivételével csak aludtam, nyugtató van bennem és nem eszek semmit.
Mára talán egy régi exszeretőt át tudok hívni (igen, nem vagyok szerelmes Ess-be, csak szeretek vele lenni, úgyhogy ez nem gond), holnapra Szomi hívott át italozni, szerdán meg megpróbálok elmenni táncra, bár Ess-t kerülni akarom. Csütörtök reggeltől vasárnap estig lefoglal a munkahelyem, jövő hétfőtől kellene pár program!
Őszhalánték jó egynek, és ha végiggondolom, a tánc, amit most kerülni próbálok, annyira beleszólt az életembe, hogy análkül nem is tudom, mihez kezdjek. Csak otthon nem akarok ülni.

Segítsen már valaki, kezd elfogyni az energiám az egyedüllétben!!!!!!!!!!!

komment

süti beállítások módosítása