HTML

-

2009.11.25. 16:04 :: Tobber

Borzalmas az időbeosztásom, aki tud tippeket, hogyan allokáljak programokat az időben, írjon!

Otthon alig van időm, a cégnél viszont most rámszakad két teljes nap, amikor nincsenek főnökök, munka is alig. 

Reggel ugye szemöldökszedés, zuhany, haj, azt csak otthon tudom. Sminket már tudok itt bent is, egy jó pont. Aztán a cégnél reggelizem, kávézom, időt nyertem, később kelhetek.

Napközben ki tudok ugrani patikába, háziorvoshoz, bankba, postára, jobb esetben akár h&m, c&a, promod, zara, gyorskajáldák.

Viszont munka után rohanás táncpróbára, táncházba, éjjel érek haza, amikor egy gyors kézi ruhamosás, zuhany és ágy, most már Ba is beszorult ebbe az időszakba, ezzel együtt fokozottabb rendrakás is illik, ugye.

Viszont a napközbenem a cégnél még mindig idődús hetente legalább 1 nap. Mi a fenét tudnék kezdeni ezzel az idővel? Nem akarom kihasználatlanul hagyni. Ötletek?

Mivel szem előtt vagyok, nem varrogathatok, hímezhetek, újságot/könyvet nem olvashatok, neten jónéhány oldalt csak otthon tudok megnézni, pedig ezekre nagy igényem lenne. Nyelvtanuláshoz túl nagy itt a forgalom, zaj, telefonok. Ezenkívül műkörömépítésre, hajfestésre sincs lehetőség idebent és azzal sok idő megy el hétvégén otthon. 

Receptgyűjtögetés megvolt. Mindenkollégával csacsogás megvolt. A netet kiolvastam, amit lehet. Család (szigorúan magántelefonról) felhívva. Emailek megválaszolva. Nem mellesleg a munka elvégezve.

De mi a fenét csináljak meg itt a kieső időben, hogy otthonra kevesebb dolog maradjon????

komment

süti beállítások módosítása