HTML

-

2009.09.11. 13:57 :: Tobber

Hogy közkedvelt blogszereplőnk, Ess reakcióit is követhessék kedves Olvasóim (és tudok nemkedvesről is, de neki is írom azért): szegényre nehéz napok járnak.
Nehezen kezeli, hogy visszautasítottam.
Megfigyelő Anyu szerint (aki olyan táncházakba jár, amikbe én egyre kevésbé) Ess rázogatja le magáról a vele barátkozni akaró nőket, rosszkedvű.
Engem már egy morrantással üdvözöl csak, puszi sincs. És akkor még olyan szitukba is belefut szegény, mint amikor szerdán kijött leskelődni, hogy mit csinálok kint a 18 évessel (mutogatta, hogy az ő táncegyüttesükben hogyan cifrázzák az egyik táncot) a kocsiból kivenni valamit és ugyanúgy üres kézzel visszasétálni, és visszajövet épp egy leendő táncostársam ölelgetett boldogan, hogy őket választom én meg sikoltozom, hogy titeket is imádlak, meg imádom ezt a pasit. (Értsd a tcs vezetőjét.)
Őőő, Ess-nek nem eshetett jól.
A tegnapi sem, 18 éves meglátott és percekig ölelt, hogy végre lát, épp Ess előtt sikerült ez neki.
És prosztatagondjai is lehetnek, mert feltűnően sokat sétált el mellettem a mosdóba, amikor vasárnap a tánccsoportvezetővel sutyorogtam.
//
És ma hárman röhögtettek meg eddig, egy kollegina a bébidollos nászéjszakás rúdtáncos rémálmával, Béká a tinédzserlamúr-felvetésével (sztem nem hiszi, hogy tényleg tudok zavarbajönni pasitól és akkor nagyon viccesen viselkedem), és agnus.freeblog.hu maija:
"nemrég megkérdezték, h a pszichológusom valóban létezik-e, v csak én találom ki h írhassak róla. a pszichológusom valós személy. nagyon nevetett, mikor ezt meséltem neki. persze soha nem fogom tudni itt bebizonyítani, h nem a képzelt pszichológusom nevetett, hanem az igazi. "
Itt szeretném megjegyezni: Drpr is igazi. És igazi Dr...

komment

süti beállítások módosítása