HTML

2009.03.03. 17:35 :: Tobber

Hát felesleges volt a félelem. Három óra tömegben várakozás után bemehettem félelmetes adjunktus úrhoz. Mogorva, mint mindig. Kérdi, mizu. Mondom a 12 kg fogyást.
Végigmér. Azta!
Akkor nincs is értelme vérvételeknek, mert így fix, hogy sokkal jobbak az eredményeim, hogy csináltam. Végül már a néptánctól a diétáig mindent megbeszéltünk (bevallottam, hogy az 1 200 kcal-os diétáját kicsit megváltoztattam 1 600-asra ennyi mozgás mellett, csak megvonta a vállát).

Majd megkért, hogy egy kilóval nem merjek tovább fogyni. De én még szeretnék! Nem, ez így egészséges. Naaa, csak egy kicsit! :) Dehát így jól néz ki és a mellére is vigyázzon, az tetszik a pasiknak. Na jó, mennyire mehetek le, amennyit még orvosilag engedélyez? Még max. 5 kg, de ha le mer fogyni, én biza meghívom magát egy nagy adag abált szalonnára! Tudja, mit? Legyen 6 kg, és akkor egy visszajöhet a szalonnával, de szaván fogom. Jó, dokumentáljuk!

...így került az orvosi leletemre egy "abált szalonna" megjegyzés, és röhögve kijelentette, hogy nem hagyhatja le róla, hogy milyen elégedett velem, ezért kapok egy piros pontot is:

komment

süti beállítások módosítása