HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.04.01. 20:58 :: Tobber

Üzenet szövege Kedves Tobber! Egyesület ismerősnek jelölt és várja visszaigazolásod, hogy valóban ismered. Kattints ide, ha meg akarod tekinteni Egyesület adatlapját. Üdvözlettel: iWiW Bejelölt a Kendermag Egyesület :DD ---------- Tőlem a kerítésen át futva menekülnek a férfiak!!! :DD Hajnalban ment el exkolléga, és sok más ismerőshöz hasonlóan ő sem találta a kapunyitógombot. (Itt két papírkutya szeme tágra nyílik: mit lehet azon nem találni. Na ja, szerintem is.) És mivel nem vettem fel a telefonomat, ezért szépen átmászott a kerítésen! :DD Hogy én ma mit kaptam tőle... :)))) -------- Voltam ma is korizni (már amennyit bírok ezzel a térddel, kb. 2 órát :/), ahol síelésem miatti távollétem alatt annyi pletykát gyártottak rólam, hogy elhatároztuk Kicsivel, hogy mi is szélnek eresztünk párat magunkról, hadd csámcsogjanak csak! :) Nem kicsit fárasztóak. Itt a tavasz, kinyíltak a lovagok: Uji napi több hívással és smssel bódít, hogy mennyire belémesett (én meg hangosan röhögök), Vaspasinak nagyon hiányzom és látni akar (nekem ő nem különösebben), BCsTLV is a hiányzol kifejezést használta ma, Tini napi sok smst és emailt ír, ő édes. Kár, hogy gyakorlatilag képtelenség vele randit egyeztetni két iskolai verseny és sportbajnokság között... :/ El is bejelentkezik néhanapján, de őt pikírten melegebb égtájra küldöm. Tirarira.

komment

2007.04.01. 11:31 :: Tobber

A "miért imádjuk a 16 éves Tinit" kérdésre egy válasz: gratuláltam neki egy sakkeredményéhez, és megjegyeztem, hogy a legjobb, legértékesebb nők az észre buknak. Mire a válasza: "Gondolom, a "A legjobb, legértékesebb nők" gondolkodását jól ismered..." Igen pasik, miért vesztitek el ezt az édes bókolós tulajdonságotokat öregkorotokra?? :)))) --------- Neeem Tobber, az NEM bőrbetegség (gomba, baktérium, vírus), ha a jobb kézfejed piros lesz. Egyszerűen mosd le az ecsetről leütögetett felesleges pirosítót a csuklódról... :DDDD

komment

2007.04.01. 10:55 :: Tobber

Találtam EGYETLEN jó dolgot ebben az undormány tavaszban: a rucikat. Lehet halásznaciban, masnis balettcipőben, begombolt ballonkabátban, könyökreakasztott kistáskával riszálgatni az utcán. (Én vagyok az egyetlen a városban, aki harisnya nélküli félcipőkben rohangál, gondolom.) Ez máris sokkal több jó, mint amit átlagtavaszon átélek. MIKOR LESZ MÁR TÉL????? :(( Tegnap sokáig koriztunk, majd exkolléga hazahozott és feljött csacsogni még hajnalig. Nem is értem, minek vannak együtt a feleségével, csak az alkalmat keresi, hogy megcsalja végre. :(( (Ja nem, dehogyis, NEM velem! Csak haverok vagyunk ezer éve.) Most rohanok szülőkhöz rántotthusizni, majd kivisznek csúszni. A lábam konkrétan remeg a jégen, a térdem nem nagyon bírja, de fájdalomcsillapítóval egész lassan már csúszom. :)

komment

2007.04.01. 10:33 :: Tobber

Á! :(

komment

2007.04.01. 10:25 :: Tobber

Nem bírom idegekkel! Még ha háttal vagyok is nekik. Vizilabda VB döntő. Hosszabbítás 2. félidő, 8-8.

komment

2007.03.30. 14:20 :: Tobber

Kentem magamnak isteni szenyákat, fülembe dugtam a petőfirádiót és meghallgattam a vizilabda vb elődöntőjét. Háááát leizzadtam! :(( (Mondom én, hogy sztresszes munkahely ez. :D) Na jó, most behozom a munkalemaradásokat, húzok belefele.

 

komment

2007.03.30. 10:21 :: Tobber

Tiraraaaaam...

:)

Kéretik Békának energiát meríteni a jókedvemből. Mellesleg Bének is. Meg mindenkinek, aki rosszabb kedvű nálam.

Totál álmos és fáradt vagyok, kb. tojok a munkára, pasik cukik, de hétvégére relaxálós nyugalmat szeretnék jó könyvekkel és max. 5-6 óra mozgással.

Megjegyzem, úgysem ez lesz, de mindegy. :D

 

komment

2007.03.29. 16:50 :: Tobber

Délelőtt hív egyik tinilány, hogy miért nem hívja az a pasi, amelyik, mellesleg megelmíti, hogy a suliban tegnap és ma is összefutott Tinivel. De jó neki!! :(((((((

 

komment

2007.03.29. 16:29 :: Tobber

Édes Tini olyan kedveseket irogat. Aranyos arc, remélem, egyszer sokra viszi... :) Remélem, párszor meglátogat majd. Vagy őőőő, én őt. Tényleg.

Vaspasi hivogat, Meg akar most újra, és Kicsi is csörög azon kacagva, hogy a ruhatárosnéni, aki összeismertetett minket, konkrétan féltékeny miattam. :DD Kicsi és köztem nincs semmi, de marikanéni kitalálta, hogy ha majd mi összejövünk (igen, ezt nekem maga Kicsi mesélte el), akkor majd már nem fogunk vele beszélgetni, sőt, másik jégcsarnokba fogunk járni. :DD Mintha ő exnője lenne Kicsinek, vagy mi. Hát ez vicces. Főleg Kicsi szájából.

-----------------

Itt jegyezném meg, hogy Jat genya, és CSAK azzal tud kiengesztelni, ha jövő héten elkísér görkorit venni a Marcziba és hozza a törzskártyáját. Igen. Pont. Jössz. És bajjert veszünk, nájki nem ér 15 000-re többet, ha u.az minden a cipőn kívül...

 

komment

2007.03.28. 19:38 :: Tobber

 

 

:D

 

komment

2007.03.28. 13:28 :: Tobber

Jó helyen levelezek: 

"Korlátlan tárhely a YahooMailtől

Megérkezett a beígért rendkívüli bejelentés: a Yahoo májustól eltörli az egygigás korlátot levelező-szolgáltatásában, és konkrétan nem ad meg újabb felső értéket a tárhelyre. A lépést a YahooMail 10. (!) szülinapjára időzítették.

Ugye a helyzet május előtt még ez volt: a Gmail 2,8 gigát, a Microsoft Live Mailje pedig 2 gigát ad ingyen, a YahooMail ezzel szemben csak 1 gigát biztosított felhasználóinak.

A Yahoo azt azért nézni fogja, hogy ki él vissza ezzel a "korátlansággal". Tehát ne örüljön senki, aki a "bármire használható korlátlan ingyen tárhely"-re asszociált hirtelen.

Bár a Yahoo-nak nem feltétlenül volt szüksége a nagy lépés megtételére, hiszen - a TechCrunch szerint - 250 millió felhasználója van a YahooMailnek, míg a Gmailnek "mindössze" 51 millió, ezzel együtt fontos marketingfegyver lehet a "valóban korlátlan" jelző a Google "kvázi korlátlan"-jával szemben.

Ettől persze még nem lesz minden gmailesből yahoomailes. Én például épp a Yahoo-tól érkeztem a Gmailbe anno. De ki tudja, talán a Gmailnél is emelik a korlátot a hír hatására, és akkor már nekünk is megérte ez az egész ;)"
(webisztan.blog.hu)
--------------------
(Aki régen ismerte a yahoomailt: pár hónapja bétaverzióval dolgoznak, fasza levelezőrendszer lett. Őőő csak épp a bétájuk nem fut az otthoni gépemen.)
Megyek is vissza tinikkel levelezni.
:D
--------------------
Őőő, felajánlottam a síelőknek, hogy készítek egy webalbumot, ahová mindenki felpakolhatja a fotóit. Jelenleg 667 db képnél tartunk! :D Juhééé!!!

komment

2007.03.28. 09:25 :: Tobber

Idézet Bétől:

"Ha lemaradtatok az éppen futó  Ivanovról a Duna tv-n, be lehet pótolni a 15 perc múlva kezdődő A talizmánnal az m2-en.(Avagy mire jó a kábeltévé a pornócsatornákon kívül) Mivel én már mindkettőt többször láttam élőben (valamint nem is tudnék választani közülük), nekem ma Vészhelyzet és Grey's Anatomy, de azért éljen a színházi világnap. Még mindig mélységesen szomorú vagyok egyébként."

No igen...

Kár, hogy nincsen semmilyen kábeltévém, mind a fenti két darab, mind az említett khöm plusz előny miatt... :( (Bár élőben láttam mindkettőt. (Hármat.) Remek előadások. De talán inkább Ivanov. Ott meztelen Ernő. Meg a darab is jobb. Viszont A talizmánban a jódlizás... Mmmmm...) :)

Tegnap bent jártam a Katonában, kilencedikén valaki szóljon már rám, hogy "jegyek"! Köszi!

Este heves pillanatok, ma másik (fogalmam sincs, milyen nickneveket adok itt, na mindegy :D), holnap jó lenne hokimeccs, de edzés is van, meg közönségkori is, bár a térdem rossz, viszont Kicsi épp itt győzköd, pénteken a tegnapi... Őőő, meg még egy csomó dolog, rohangálok állandóan.

(És nem, az nem vicces, hogy "izé, egyik ismerősömnek egy hónapja fia született. Tobber, érdekel??")

:DDDDD

 

komment

2007.03.27. 13:38 :: Tobber

Elhunyt Lehoczki István. :(((

 

Sok vidám percet adott a rajzaival, köszönet érte neki. Nyugodjon békében...

 

 

Nyelvőr


– Felháborító! Bent is minden csak angolul van kiírva!
(kép: Népszabadság – Lehoczki István)

komment

2007.03.26. 14:31 :: Tobber

Nohát, múlt hét, síelés. Olaszország, Dolomitok...

Buszút oda unalom, de láttunk Rábafüzesnél tüntetést az osztrák szemétégető ellen.

Odaérve a szállásra a lenti kép fogadott az erkélyünkön:

 

 

Másnaptól síelés ezerrel. Mint aztán minden hajnalban, az egyik srác keltett minket éhgyomorra pálinkával, nyammmi!! :) Velem egykorú és -sítudású emberek csapódtunk össze, hozzánkállt néhány profibb srác, és nagyon hamar belejöttünk a sielésbe!! :)
Lejöttünk mi mindenhonnan:
Még innen a csúcsról is. Őőő, feketepályán is jöttünk, igaz, annak egy részét hátoncsúszva tettem meg, ami miatt magyarázkodhatok itthon, hogy mitől horzsolódott le a derekam, ugye... :)
Aztán második nap szél és eső, ezért nem járt a felvonó. Tehát elmentünk a Garda-tóhoz kirándulni. Szép hely. Marchesine:
 Amíg városokat néztünk és lent ömlött az eső, addig a hegyekben finom friss hó hullott egész nap!! :)
Másnapra napsütés, frissen esett hó, nulla fok, se nem olvadt, se nem fagyott, tökéletes síidőnk volt! :)
Itt például éppen eldöntöttük, hogy mi bizony lecsatolunk és szépen belefekszünk a friss hóba napozni! :)) A kilátás a fenti.
A tökéletes relaxálás.
(Amíg el nem kezdik az embert hógolyóval dobálni. :DD
No igen, ekkorra már körvonalazódott, hogy a tinédzsereket nem csak a jégen vonzom, hanem itt is, mindig csapódott hozzánk jópár 12-19 éves édes pofa. Kibeszéltük a pasikat/nőket (nem, őket még nem szomorítom a véleményemmel), az élet nagy dolgait, pályaválasztást, világmegváltást...)
 Egyik nap hajnalban megjött, úgyhogy azt a napot kihagytam, és sportolás helyett elsétáltam a fenyőerdő közepén lévő szállásunkról a tóparton az első faluba. Bájos hely. Ilyen úton mentem, ilyen időm volt:
Esténként sokszor ittunk, többször nótáztunk, játszottunk, csacsogtunk.
Pihentető volt az út minden pillanata. Senki nem tudott felbosszantani, kedves, nyugodt légkörben voltunk egész nap és éjjel.
Rendkívül jól éreztem magamat egész héten.
Vittem Ügynök Nyulat is, aki síelt (az én lécemen):
...meg kapucsínózgatott:
Utolsó nap már sokat megálltunk pihenni csúszás közben, minden tini körénk csoportosult. Többek között egy száznyolcvansok magas, kékszemű, bájos tizenhat éves snowboardos srác... Feltűnően okosakat mondott, jó humorral fűszerezve, és valahogy mindig ott volt, ahol én...
A buszra várva vele is kidőltünk napozni, és egy lekapott fotónál át is ölelt... Hát... igazán jól esett. :)
Aztán hazaúton valahogy egymás mellé keveredtünk, és miután szépségesen nézett és meggyőzően, figyelmesen, bájosan fűzött... háááát... szóval visszaúton kb. végig csókolóztunk. Jesszusom, de finom illatú a bőre!! Mmm...
Jó igen, most hallom a hangotokat. Igen, tizenhat éves. Igen, akinek eddig megírtam, az egyébként mind kacagott, vagy gratulált...
Igen, tetszik a srác. Nem, nem lehet belőle kapcsolat, de kérek megerősítést: egy tizenhat éves fiú férfivá válásának útján nagyon nagy dolog, ha egy tapasztalt nő esetleg bevezeti néhány szenvedélyes dologba...
Igen, nagyon szeretném újra látni és talán megmutatni neki az élet szépségeit. Meg úgy egyébként is, jó lenne látni.
Várom a kőzáport! :)
És ha meg merted találni a blogomat, akkor sicc innét, mert ez nem a te dolgod!! ;))
(A fotókat mind a mobilommal készítettem. Korrekt.)

komment

süti beállítások módosítása