HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.09.20. 13:15 :: Tobber

Projekt integrációs míting.

Olyan rémálom, mint hangzik.

És mivel én szerveztem, még csak nem is élvezhetem a relax részét sem.

A legrosszabbul mégis az esik, hogy megszerveztem tökéletesre a két és fél napot, többféle tolmáccsal, teremmel, buszostul, csárdástul, cigányzenészestül, mindenestül, és egy kbszott köszönömöt nem kapok.

Nem szívesen.

Siófokra saját kocsival mentem. Zuglóból 1 óra 10 perc alatt voltam háztól házig. Napközben nem volt dugó, az M7-es is viszonylag haladós volt, csak millió kamion. Meg iszonyú oldalszél, pedig ki akartam huzatni a kocsit.

De így végül "csak" 150-nel mentem párszor. Ilyen pici autónál ez igazán szép! :))

Az oldalszél azért elég váratlan volt, főleg kamionok mögül előbukkanva, huh.

Ott lent rohanás, mítingek, sok küffődi, csárda-cigányzene este, a csárdatulaj rájött, hogy imádom a pálinkát, úgyhogy nyolc felesig nem álltunk meg fejenként. Igaz, a többiek pasik voltak. :D

(Ja, továbbra sem tudok berúgni, viszont annyira fáj a fejem azóta!!! :( )

Hajnalig mulattunk, még néhány hidegvérű cseh és szlovák megfürdött a TIZENHÁROM fokos Balatonban esőben és viharos hullámoknál, sötétben. Engem is majdnem rávettek, egy 15-16 fokba biztos belementem volna, ez már túlzás volt. :)

Másnap iszonyat rohanás 3 óra alvással és némi feldolgozatlan alkohollal, majd irány Pest kocsival. Az idő vissza 1 óra 25 perc, de csak a pesti dugó miatt. Egy csellel azért kikerültem a nagy részét, jó volt, élveztem. Csak nagyon fájt a fejem. :)

Az persze esőben derült ki, hogy az ablaktörlőgumim kikopott és nem mos ablakot, el kellett ugranom egy banzinkútra. (És nőiesen pislogni mán megint, hogy szerelje is fel valaki, mert az nem fog menni.) :D

Ma már pörgés, rémálom, ami itt bent van... :S

 

komment

süti beállítások módosítása