HTML

2007.09.17. 01:33 :: Tobber

"Gyakran hallom azt Dzsótól (aki most épp Szandokán), hogy tanulhatnék egy-két dolgot Tobbertől"
Dzsó a saját csapdáját ássa? :DDDD
Te jó ég, miket mond Békának a pasija és miket képzelhet rólam??

Minden pletyka a szoknyám alatt csipkés harisnyatartóimról csak ronda pletyka!!! :)) (már egy hete nem voltam az utcán így öltözve, akkor is csak Őszhalánték külön kérésére. Nem kényelmes ám az. :))))))) )

Jó, az igaz, hogy egy mosollyal és csipet flörttel a legbarmabb pasitól is lehet szivességet kuncsorogni... :))) (Majmok, kiéhezve várják a legkisebb pozitív jeleket is. De ezért szeretjük őket.)

Megjegyzem, hogy két, szívemnek kedves ember között szövődik egyelőre flört, de szorítok neki, hogy igaz barátság váljon belőle... :))))

---------------

Ma elérkezett az alkalom (nem kellett sokat várni, ontja a lehetőségeket), hogy rendkívül öntelt és irritáló Gyunak beszólhassak. Megpróbált visszaszólni, gyenge volt és suttyó.

Béká azóta irigyli a lehetőséget, mert neki ma csak mérsékelten sikerült! :DDDDDD

Rádudáltam még egy nénire, aki a város egyik igazán forgalmas kereszteződésén rohangált át a piroson, ez volt a mai nap habja a tortán. :D

Ha már autó, megjött az erősen ironikus Totalcar cikk a kezdő és női vezetőket elítélőkre. Olvasd totalcar szemüvegen keresztül:
http://totalcar.hu/magazin/velemeny/tbetu/

Bizony, én az egyik legveszélyesebb kategória vagyok, hihihihihi, van T-betű az autómon, női vezető vagyok, SUZUKIM van, hamar középsőujjat mutogatok autóstársaimnak, flörtölök a pirosnál a szomszédautóssal, vezettem már tűsarkúban (ami nem a sarok szőnyegbeakadása miatt volt rémálom, hanem a hegyesorr fékalászorulása miatt, abba is hagytam, azóta ott a sportcipő a kocsiban!). :)))

Ja igen, a hétvége tanulsága: Ha már olyan hülye a divat, hogy a szélesszárú szemüveget preferálja, NE vezessünk ilyen szemüvegben!
Kipróbáltam, széles sávot takar a perifériában, főleg a tükör holtterének csekkolása lehetetlen. Veszélyes, na.
Meg én is, amikor kilencvennel rohanok mérgemben a Megyerin. Békának ma ugyanott mesélem, húúúzik, de nem is vette észre, hogy ugyanott épp 85-tel megyek...
Önmérséklet, vagy ahogy apám mellettem ülve ezerszer elismétli, hogy jól csinálod, de langsam, bitte, langsam! :S

---------------

Tini. Lázad. Utálja az anyját (megértem, az a nőtípus, aki erőszakkal ráveszi sítársait, hogy kifesthesse a körmüket esténként. Síeléshez. Ja.), ezért elkezdett inni és cigizni, és számolja a napokat, hogy mikor mehet már egyetemre Pestre... :(( Még 2,5 év.
Most épp a nettől is eltiltotta, mert leszbi csajos videókat töltött le. Bakker, 16 éves a fiú, velem fantáziál!! :)

----------------

És a Sötét Libák Ezoterikus Klub kihozta az eheti horoszkópomat:
"Találkozik valakivel, aki nem kéreti magát, és éppen az Ön esete. Ragadja meg az alkalmat, ilyen forró kaland ritkán adódik az életében. Ez a kapcsolat feldobhatja, és ahhoz is hozzásegíti, hogy nagyobb önbizalommal lásson hozzá tervei megvalósításához, ilyenek ugyanis bőven vannak, de eddig túl visszafogott volt."

Leesett az állam! :DDDDD
Ha legalább általánosságban írnának, de ez így nagyon mellétalált. Ha valamiben nem ismerek önmérsékletet, az pont az ilyesmi. ANNYI jó pasi vesz körül, és olyan rövid az élet... :D
(Asszem, TaxisEgynek nem esett túl jól, amikor a múlt heti tréningre pakolván belelátott a nesszeszerembe, amiben kb. 10 óvszer volt. Kérdezte, hogy nem akarom-e kipakolni. Őőőőő, nem válaszoltam. ;) )

Sokkal jobban idegesít az, ami vonzalom tulképpen kolléganőmnek tűnt fel a cégnél. Az szívás lenne. A szó rosszabb értelmében. :(((

--------------

Ja és ma estére hiphop beszerveztem egy 190 magas szórakoztatót, aki szorgalmasan megtette feladatát. ;)

komment

süti beállítások módosítása