HTML

2007.08.19. 21:09 :: Tobber

It's just a perfect day, I'm glad...

:)

Volt reggel görkori sok, aztán pszich is bebizonyította, hogy remekül görizik (na ja, 190 cm-es magassághoz tartozó létralábbal könnyű :) ), remekül masszíroz...

Akinek kérdése maradt, tegnap már semmi bajom nem volt, kósza gond volt, úgy tűnik.

Este még elugrottam kocsi-összehasonlításra egy kietlen parkolóba (<-- ott tudok parkolni csak, hehe), örömmel konstatáltam Jat javuló szépérzékét (végre egy szőke!!!!) :D, most még visszavárom az illetőt, pihi lesz itt...

Holnap este randi taxissal, első vele, nagyon készül rá...

 

-------------------------

A városban 3 helyen álltam meg pénzt felvenni, három automata volt rossz. Most nincs egy fityingem sem! :((

Nem akarom bankban tartani a pénzemet!!! :((((((((

-------------------------

Volt gyerekkorunkban olyan játékunk, hogy csukott szemmel kellett kitalálni, hogy a kezünkbe adott kocka milyen anyagból készült. Kézzel kitapogattuk, tippeltünk.

Ezt a játékot eljátszatnám a lenti kütyü-hirdetés szövegének megfogalmazójával. Vajon különbséget tud-e tenni a bársonnyal borított, és a sima műanyag tojás között a "kívánt helyével" ... :))) 

 

"

A tojást óvatosan csúsztasd a kívánt helyre és élvezd a kézi, 4 fokozató vibrációt a lágy zümmögéstől egészen a vad vibrálásig! A bársonyos felületnek köszönhetően az élmény egyedi. Vízálló, szilárd anyagú tojás. 6 cm hosszú, átmérője 2,5cm. 2db. ceruzaelemmel működik."

 

komment

süti beállítások módosítása