HTML

2007.02.09. 20:30 :: Tobber

Kori. Rulez. Műjég nem. Mindegy, ha ismerősök itt vannak... Megint megismerkedtem egy rendezővel. Nomeg régóta köszöngető Attila is azonnal jött barátkozni, úgyhogy egy órát csacsogva csúszkáltunk. (Nem egy profi.) Viszont isteni felsőteste van!!! :D őőőő, NEM, tudom, hogy nem ez a szokásos testmegismerési workflow-m, de most egyszerűen láttam átöltözni a melegedőben... ;))

Szóóóóval izé, ugyanaz a foglalkozása, mint Alesnek, de csak a tizede. :D Van három diplomája, nagyon szép és mégsem tetszik. Nekünk nőknek nem lehet megfelelni... :)))) (Bár most olvasom Vaspasi emailjét arról, hogy olyan hatással voltam rá vasárnap, hogy hétfőn inkább nem ment be dolgozni, viszont állandóan rólam fantáziál. Komolyan nem értem a srácot...)

Most kivételesen húzás gyorsan aludni, holnap korioktatás, korizás, egy kis munka, ez-az...

Kezd kbszott unalmassá válni így a blogom!! :)) Ahogy Béká mondaná: kori-keksz. Mivel drpr felé ment az ígéret, hogy írom a naplóm, úgyhogy azért is mndig rögzítek mindent. Ha sokan kéritek, akkor szinessel kiemelem majd azt, ha valami újat is írok a sablontémán túl... :DDD

komment

süti beállítások módosítása