HTML

2007.02.03. 10:17 :: Tobber

Pffff.... Egész héten konszolidált öltözékben segítettem a főjogászunk munkáját, mert az ő asszisztense szabin van. (És egyébként is jófej, és az asszisztense cukor.)

Aztán tegnap este már korisfarmer-pulcsiban megyek műkörmöshöz, aki épp átköltözik másik üzletbe. Javasoltam, hogy a műköröm-manikűr ablakfeladatból kaparjunk le néhány betűt, hogy vicces felirat maradjon ott. Így az "öröm mani" volt az örömünk tárgya, lelkesen kimentünk az utcára matricabetűket kapargatni és hangosan vihorászunk, hátrafordulok és főjogászunk döbbent arcával nézek szembe!! :DDD

Őőőő, helló Ákos, szép hétvégét! :)))

Asszem hétfőn még magyarázkodnom kell, hogy nem simán garázdálkodok, mint onnan 3-400 méterre a parlamentnél...

-----------

Tegnap úgy döntöttem, testi adottságaimhoz öltözöm a munkámhoz.

Értsd: lilás-kékes véraláfutásos mindkét térdem, tehát a legjobban a

PALISZANDER

színű harisnyám megy hozzá! :DD Paliszander csipketunikával, mini, csizma, blézer fekete.

Közben videokonferencián jelentkezett be egyik üv, aki asszisztense állítgatta a hívást előtte. A nő híres arról, hogy mindenki ruháját kritizálja, úgyhogy előtte megkértem, hogy NE nézzen bele a videoba, mert padlizsán harisnya van rajtam. Egy jesszusom káltás hagyta el a száját, nem is nézett meg! :))

(Azzal szórakozik a videon bejelentkező, hogy akit le akar szúrni, arra irányítja a kamerát. Nyomasztó, amikor végigpásztáz mindnyájunkon!!! :DD)

-----------

Őőő, voltam korizni este, cuki fogósfiúval csacsogtam kb végig. Ma megint szélvihar... :((

Ha ráveszem magamat 120 perc BKV-zásra oda, és többezer forintos taxizásra visszafelé, akkor elmegyek edzésre, de nincs kedvem szétfagyniiii, nagyon hideg van a megállóban álldogáláshoz menetfelszerelés cipelésével! :(((

 

komment

süti beállítások módosítása