HTML

2007.02.01. 19:16 :: Tobber

Izé, ma egy gyanútlan kolléga megjegyezte, hogy milyen szép, hogy cégünk mozgáskorlátozottaknak is munkát ad, mire a témát már ismerő kollégákból kitört a röhögés. Igen, Bé (somebodytoshare.freeblog.hu) politikailag unkorrekt "recepciós (Lábatlan)" hirdetése ugrott be!! :D Mocsok dögök vagyunk.

Őőőő, nézegetjük egyik nagyonelfoglalt kolléga autluk naptárját, naponta 2-3-szor 10 perces magántalálkozó van bejelölve. Tuti a pisilést is belekalkulálta, mi más lenne 10 perc??? :)))

Nos, cégünknek hála hízom, mint a fene. Tegnap reggeli+mézes tea+két kávé után megjött a kürtőskalácsos pasi (azért azért fizetnünk kell), úgyhogy benyomtam egy egész kalácsot, majd a 30-40 dkg ingyengyümölcsömet is, mire egy órakor kiderül, hogy recepcióslány egy lemondott meetingre berendelt HATVAN szendvicset, amit még ma is ettünk!!! :))) Pfff. Rosszul vagyok ennyi ételtől.

Ma meg piátunk. :D Az úúúúgy van, hogy mától a virtuálisan felállt alcégünk a gyakrolatban is megkezdte működését, reggel úgy fogadott az egyik diri, hogy isten hozott az új cégnél. Mondom: ünnepeljük meg? Hát persze. Úgy érted, hozzak egy üveg pezsgőt? Hááát, hozz. Úgyhogy Tobber elhúzott pezsgőt venni, és titkolózni, majd tényleg sikerült meglepni (leitatni) a vezetőséget, a kollégákat! :D És jól sült el, juhééé!!!!

komment

süti beállítások módosítása