HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.11.05. 18:24 :: Tobber

Egy éve nem volt ilyen hátborzongatóan ingerszegény hétvégém. Utálom is!! :)

Volt káosz szombat reggel, majd El férfiasan várt rám kb. fél órát, mert gőzöm nem volt, mit vegyek fel (nem, nincs köztünk semmi), aztán elvitt egyik kedvenc helyünkre ebédelni, majd mint mapetsóban a két pikírt öregúr végigfikáztuk a világot. Aztán gyorsan vettem két csizmát és egy nadrágot, majd összefutottam a szüleimmel, majd randiztam bölcskékszeművel, ismét házon kívül, tudjátokmiért. 'Meg' az időjárás miatt nem tudott eljönni a cégtől, így vele hajnalban búgtunk egy órát telefonon.

Ma egy szépséges pasival és nemkevésbé szép nagynénjével töltöttük a fél napot, majd óriási dilemmában és sok hívás dacára végül NEM mentem el korizni. Merthogy ha erre a térdre ráesem, akkor végleg lesántulok. Meg nagyon fáj. Tehát pihi, mindenkivel nagy telefonok (kint szélvihar és eső, különben mozdulnánk), millió levél megválaszolása...

A hétvége teljes mérlege két csizma és három nadrág. Ja nem, egyik sem hordható a cégnél, sportosabbak... :/

 

komment

2006.11.04. 10:52 :: Tobber

A környékemen élő nők nagy részének azért már keményen ott az agyrágóbogara, hogy milyen lenne gyereket várni... Valahogy mindig csak eddig jutunk a témában, addig sosem, hogy például mit kell tenni lázgörcs esetén, vagy ha lenyel egy rágót... :)

Tegnap színház, után elégedett alvás. Őt láttuk:

(Pelsőczy Réka és Hajduk Károly, mint Don Juan, mmm...)

Eddig voltak kétségeim Bé állításaival kapcsolatban, hogy Bodóviktor egy aberrált állat (hisz olyat már sokat láttam), de lassan kezdek rájönni, hogy tökigaza van. Jóvanna, nehezen látok be dolgokat!!! :))

Ja munkahely, eddig semmi váraltan, tanulgatom, és ijedezem, mert elég nagyfokú precizitást várnak el, sok is múlik rajta, én meg egyszerűen NEM az az alkat vagyok... Az ebéd a kollégákkal eddig szórakoztató, össze is futottam életem első pasijával, azonnal megbeszéltünk (vele is) egy közös ebédet. Valahogy jobb pasas volt 16 évesen!!! :D

 

komment

2006.11.02. 21:06 :: Tobber

MA VAN halottak napja!!! Tegnap mindenszentek volt, meg halottak napja előestéje. Na ja, tegnap munkaszüneti nap. Keresztény vagy mifene hagyományokkal rendelkező ország vagyunk, NEM katolikus!!!! :((((

Antali örökség, ahogy az mdf mondja (másra)...

 

komment

2006.11.02. 20:46 :: Tobber

Szia Szomi! Fogytál?

Aha És te híztál? Nagyon jól nézel így ki! :DDD

Ja, híztam. Ja, Szomi itt járt.

----------------

Hétfőn a még a finnekhez felvevő exfőnökömnek a linóleumon, cipőben mutattam meg, hogy hogyan kell hátrafelé korizni, milyen technikák vannak. :DD Ő kérdezte! :))

----------------

 

komment

2006.11.02. 19:44 :: Tobber

Bölcskékszemű?? Ja, ő a mandarinos pasi. Őőőő, le akar feküdni velem, én viszont nagyon élvezem a társaságát, ezért nem engedem közelebb, mert akkor úgyis lelép... Nohát, ez már csak nem baj??? :)

Frisshusit kicsit kiosztottam, de csak lájtosan, mindjárt úgyis hív!!! :))))

 

komment

2006.11.02. 19:12 :: Tobber

Van itt valaki?? :)

Ma volt első napom a németeknél. A cég egy hete költözött be, úgyhogy kb. ötven bedobozolt akta fogadott és egy helyes levél, hogy a főnököm hétfőig szabin van... :)

A dobozokat kipakoltam (legalább tudom, hogy mi hol van és úgy, ahogy szeretem), aztán összeismerkedtem kb. 40 emberrel és még sokkal több dolgozik arrafelé), aztán elmentem ebédelni 10 kollégámmal, majd délután megtalált az elődöm, aki a cégnél maradt más poziban, és mindenfélét elmagyarázott... Eddig csak az SAP nem tetszik, a többi okés... :)))

A hely levegős, meg világos is, de nem leszek egyedül, viszont látszik a Duna, a budai vár, mmm...

Már többhetes tervem van, hogy kikkel fogok ebédidőben összefutni arra, egy jópáran lecsaptak rám. :)))))

Volt még tegnap bölcskékszeművel számítógépbuhera, masszázs, romantikus vacsora gyertyafénynél egy görög étteremben (vajon stílusos vagyok, hogy görög étteremben cigánypecsenyét eszem??) :)), aztán nagyon átfagytunk.

Holnap színház este, szombaton délelőtt 1-2 izgalom, délben jóhelyen ebéd akárkivel, délutánra van egy nudizós meghívásom (:D), este Meg, vasárnap még képlékeny. Igen, nincs a hetemben korcsolya, félek most kimenni a térdem miatt... ://

--------------

És köszi mindenkinek a kedves-izgulós üzeneteket, nagyon jólestek ám!!!!! :))))

 

komment

2006.10.31. 20:42 :: Tobber

Ja nem, most is bőgök! :) Maciexpert áttette máskorra, és bár kiemelkedő társaságan bulizhatnék este, inkább itthon maradok, gondolkodom. Sok volt ez az idegeskedés mostanában... :(

 

komment

2006.10.31. 20:31 :: Tobber

Hát ez felkavaró. Persze jó. Sok ember egyenként bejön és a nyakamba borul. És több könnyes szemmel. Az ügyintézőpasink konkrétan sírva. Na jó, én is.

Ma volt az utolsó napom a finneknél. A két hete gerincműtött német marketinges csak miattam jött be, elbúcsúzni.

Aha, felmondtak. De azért össznépi búcsúsütizést csaptak nekem! Ezen tényleg meglepődtem...

Ajándék, virágcsokor. Főnökömtől elkértem az irodám virágait, már itthon virítanak...

Kaptam olyan sok pénzt, hogy 1-2 tartozásomban most nagyon-nagyon besegít!!!

Csütörtökön kezdek a németeknél. Remélem, azt is megszeretem majd, legalább ennyire!!! :)

 

És Jaaaaat, szorítok neked, ügyes légy!!!! :))

 

komment

2006.10.30. 11:07 :: Tobber

Őőő, megsülök a napon... Lehet, hogy napot mostanában nem fogok látni, ugyanis még nem láttam új munkahelyemen a munkaállomásomat, van-e egyáltalán ablak ott...

A térdem a kétszerese a megszokottnak, ami nem baj, csak nagyon fáj. :)) Ettől még mennék ma oktatásra, csak féltem, hogy ha még erre is ráesek, az nagyon rossz lesz, úgyhogy kihagyom Atibát. :(

Btw: Jat, megtaláltam a jégkorongszövetség 70 oldalas, bíróknak szóló, hosszas magyarázatokkal tűzdelt szabályzatmagyarázatát, megvan, vagy küldhetem is!! Most már érteni fogjuk, miért nem fújják le néha a tilosfelszabadítást. :)))

(És Gyuribá besétált közönségjégre, pirulva odaköszönt, majd el is ment. Csak nem tehetségeket keres most indítandó női hokicsapatába??) ;))))

 

komment

süti beállítások módosítása