HTML

2006.11.06. 21:36 :: Tobber

Őőőőőő, patyomkinfőnököm van. Láttam az interjún egy hónapja, azóta sem dolgoztunk együtt, csak egy íróasztali fotóról látom néha, ahol a családját öleli. Persze nem hiányzik, tanulgatom a dolgomat, ismerkedek az emberekkel, hiányolom a koffeinos kávét, ami rákényszerít arra, hogy a második emeleti konyhában is bratyizzak... :)

Drpr-rel kedélyes csacsogás után El átvitt 'Ja'-hoz, ahol számomra megszokhatatlan, hogy ott táborozik a finnek egyik gyakornokpasija (fokozódik a szappanopera mi?) :), aztán bölcskékszemű is gügyörészget (brrrr, hülyét kapok a romantikától, pedig igazán profi benne, de ez max. Megtől jön be!! Na ja, mert ő ismer 5 éve, nem üresek a bókjai...) :))) telefonon, közben jön sms kedvesszöszkével közös ismerősünkről és BCsTLV-től hasonló tartalommal... Igazából meg gyengül az immunrendszerem, mióta nem mozgok, fáj a torkom, fejem... Csütin bepróbálkozom egy óvatos közönségkorival...

A jegesborogatás és a diclofenac már minden háztartásban elérhető, de ha egy rutinröntgent mondjuk helyre kis hordozható táskában valaki kitalálna, az igazán megnyugtatna, hogy nincs eltörve a térdem, mert NAGYON fáj!!!

:///

 

komment

süti beállítások módosítása