HTML

2006.08.11. 09:45 :: Tobber

Huh, Torgyánra ébredni... Most már kezd nem annyira szórakoztató lenni... De Csiszárjenő!!! Vááááá, vonzóbb, mint valaha!!! Tudom, bukom a jól karbantartott középnegyvenesekre. :-))

Ehhez képest a portfóliómat szó szerint megfrissítettem. Tegnap éjjel is egy harmincéves masszírozta meg a derekamat. Igen, a korcsolyától az ember dereka fáj. Merthogy már tudok mélyebben is csúszni, ez ezzel jár. A koritudásom kb. 35%-át tudom az új korival művelni...

És az idegbajba kergettem az Élezőbá'-t!! :-)) (Igen Jat, a nyuszisat!)

Mivel a gyári éllel enyhén szólva mindenfelé ment a penge, ezért odavittem profi Élezőbá'-hoz a korit, fel is kiáltott, hogy ezen hogy tudtam csúszni! :-))) Még elmagyaráztuk egy ott kószáló apukának, hogy miért és hogyan kell korit élezni. Sőt, É.b. emlékezett az előző korimra, csodálkozott is, hogy váltottam műkoriról... (Megjegyzem, ezen én is csodálkozom, de nem bántam meg. Tegnap Tüzi és Jat is kapott az extázisomból.) :-D
Kevés élt kértem, ő meg garanciát vállalt, hogy próbálgassam, és ha nem jó, visszahozhatom állíttatni az élezést. Háááát, egész napos tárgyalás miatti fehérblúzvasaltnaci cseréje farmer-pulcsira, kori fel, csúszás, Élezőbá' lelkesen nézelődik a lelátóról, intek neki, hogy a jobb külső él túl mélyre megy, mire int, hogy akkor spuri fel!
Úgyhogy kori le, cipő fel, kori föl, él le, én le, cipő le, kori fel, újabb próba... Most még nagyon vad, úgyhogy a fékezés így rosszabb, de már simán csúszom egylábon!!!!!!! :-))
(Ez a bekezdés úgysem érdekel senkit koris olvasóimon túl...)

Egyláboncsúszás. Tééényleg megy, de mivel elfelejtettem, hogy elől nincs egyenes pengerész, ezért jobblábon csúszás, előre testsúly és olyan szép ívben estem hasra, hogy tanítani lehetne!!! :-) Meg a felugrásom tempóját is! :-)))

Szóval a kori isteni így!!!!

És mivel közben hívott egy itt még nem említett ittnememlített, ezért hátmasszőröm is akadt éjszakára... :-))))

Harmincéves. Éretlen gyerek.
Ahogy Szomi kedvenc mondása: harminc alatt lelkes, negyven felett hálás...

:-)

 

komment

süti beállítások módosítása