HTML

2006.07.16. 22:24 :: Tobber

Hát jó. Eddig tartott. Mármint az El-lel járás. Mondtam, hogy nem fog sokáig!!! :-(

Volt ma idilli kedveskedés, meg isteni ebéd, meg szép helyen sétálgatás, meg gyönyörűséges El legtrendibb ruháiban. Aztán este nyolckor telefon, valami idióta mesével, hogy a volt feleség hívta, hogy elugrik orvoshoz, a mostohaapa az alkoholista rokonát ápolja, El ugorjon át EGY órára a gyerekre vigyázni. Én mosoly, hogy akkor ennyit az együtt töltött éjszakáról, kb. fogadkozott, hogy tényleg visszajön. Hát, a főrabbi jézusistenítését könnyebben beveszem. És mit ad isten? El eltűnt. Azóta nem jött vissza (ide 5 percre laknak az exék), és nem veszi fel a telefont, nem hív, a megadott idő óta egy óra eltelt, egy kanyi sms nem sok, annyit nem küld, hogy akkor most várjak-e egyáltalán.

Hát igen. Ennyit Elről, hazug rohadt dög, aki közel visz egy kiadós alkoholizmushoz. Már elkezdtem inni, nem tudom, meddig fogom ma este folytatni, mert az szent, hogy ide ma nem jön, és napokra eltűnik és sunnyog majd.

Bé, ennyit a drágalátosról. Ha te ezt tűrnéd, akkor járjál vele te, nekem ez megalázó, nem először.

:-(((

Nem baj, legalább nem kell leépítenem. Még eggyel kevesebb. Ha így haladok, akkor nem lesz pasim, még átmeneti sem, de ezekből a férgekből nem kérek. Ennél azért többet érek, jó?

 

komment

süti beállítások módosítása