HTML

2006.06.30. 09:55 :: Tobber

Tegnapi estém azzal kezdődött, hogy mostani főnököm bejött hozzám csacsogni, és bár lett volna munkám, inkább vele beszélgettünk a céges tervekről, elképzelésekről. (Amiket próbáltam kicsit megvétózni...) :-)

Aztán el kellemes helyre vacsorázni a pénzügyosztállyal, az előző (ővettfelide) főnökömmel, illetve az ő elődjükkel, egy kedves finnel, aki úgy néz ki, mint El. És ez pozitív. :-))

Én ennyit rég nevettem!! :-) A finnek alapból csendes emberek, de ha isznak... Éjfélig a finn sztorijain röhögtünk!! :-) Amelyek kb. nyolcvan százalékban az alkoholról szóltak, és arról hogy melyik cégvezetőnk hol és hányszor rúgott be és miket csinált így... :-DD

Hát igen, rájöttünk, hogy a finnekkel rokoni kapcsolatunk három dologban rejtezik: az alkoholizmusban, a szívbetegségekben és az öngyilkossági hajlamban!! :-DDD Ez is valami!!! :-))

Hallottunk még újsütetű népszokásokról is, mint gumicsizmahajító verseny, mobiltelefondobáló verseny, feleségcipelő verseny, szúnyogosabb területeken szúnyogotkézzelkitöbbetlecsapó verseny, ami ellen aztán egy zöld parlamenti képviselőjük felszólalt, merthogy az állatok jogait nem veszik figyelembe és ezzel rontják Finnország megítélését!!! :-DDDDDDDDD

Úgyhogy bennem van kb. két üveg VÖRÖSBOR (utálom a bort, pláne a vöröst, de Wunderlich Alajos portugézerje átmegy a kritikai határomon! :-) ), kevés bodzapálinkával keverve... Hajnali egy felé hazaérve még éjszakás Ujival csacsogtunk egy órát telefonon, majd aludtam kb. négy órát, mert nem ment több... :-)

Úgyhogy ma estie Papírkutyagyűlés az én ébresztgetésemmel fog telni. Bár Béká hoz két pasit (ikreket), akik bíztatónak ígérkeznek. Csak éppen nem tudok pasikkal bánni. Csak ha focizom velük. De hegyesorrú hegyessarkúban ez élvezet. Ja igen, ovodások a srácok... :-)

 

komment

süti beállítások módosítása