HTML

2005.07.01. 10:41 :: Tobber

Dír Karamelll!

Nem attól leszel árenbís, hogy trendin angol akcentussal énekelsz magyar dalokat!!!! Ez utoljára talán Csárlinak (sem) jött be, de róla is inkább egy finom whisky jut eszembe. Arról meg Pasi, akivel egy mezei glenmorangiet is tudtunk élvezni.

Kutyára hiányzik!!!!!!! (Nem a whisky. Azt most úgysem ihatok, mert efem felírt nyugtatót, és néhanapján be is veszek egyet...) OLVASS LEVELET, ÉS GYERE VISSZA!!!!

 

komment

2005.07.01. 10:02 :: Tobber

No, arról nem volt szó, hogy kolléga is elsétál, és én vagyok a help desk!!!!! :-)

A kisköcsög kolléga tegnap megint kitett magáért. (Őt szoktam anyázni.) Nem csak nekem ad tejlesen használhatatlan eligazításokat. Ügyfél tegnap problémázik, én már megoldottam a dolgot, mire kisk. ír neki egy emilt, amiben kb. kiosztja, hogy miből ered a probléma. De a megoldást nem!!!! (Mintha az orvosom elmagyarázná nekem a betegségem biokémiai folyamatait, csak épp gyógyszert nem ír fel rá...) Jó vele dolgozni.

Ügyfél felhív, és rákérdez kuncogva, hogy mindig ilyen értelmes és segítőkész válaszokat szoktam én is kapni tőle??? :-))

 

komment

2005.07.01. 09:46 :: Tobber

Pozitív gondolkodás, pozitív gondolkodás!!!! (A kifejezéstől kiráz a hideg.)

No, azért jó a cégünknél dolgozni, mert:

1. ma épp ketten vagyunk 110 nm-en, négy szobában. Csendesen búgó szervereken kívül nincs más zaj bent. Fel is riadtam, mikor kolléga megszólított!! :-)))

2. nem dolgozik itt nő. Azaz csak az esti lány, ki akkor jön, mikor én el. Viszont most őt sem fogom látni, mert szabira megy. Én fogom helyettesíteni. Az napi 11-12 óra munka. Pozitív, pozitív...

 

komment

2005.07.01. 09:24 :: Tobber

Levél: megírtam, hatezerszer átolvastam (hisz lehet, hogy ez az utolsó levél, amit tőlem kap), napközben odavittem a lakásához, betűztem az ajtóhoz. Nem tudja nem észrevenni, más meg nem fér hozzá a folyosói rács miatt.

Válasz nem jött. Tombolok. Persze nem tudom, mit vártam, hisz nem egy gyorscselekvő ember...

Kikérdeztem szingli barátnőmet, hogy azt hogyan kell csinálni: szerinte reménykedni kell, hogy majd jön egy normális fiú. Köszi.

 

komment

2005.07.01. 09:21 :: Tobber

Rumcájsz éjjelig dolgozott a konyhámon, most ott áll az egész félig készen, egy csomó helyet foglalva. Nomeg iszonyat szemetet, koszt hagytak ott. De eddig szépnek tűnik... (A szeméttel meg nem tok mit kezdeni, mert nincs kukánk, amig nincsen közös képviselő, az meg nem lesz, mert a házbéliek közül többen megvétózták. A rohadó gyümölcshéjakat szomszédos kukákba dobom, vagy anyuékhoz viszem haza.)

 

komment

2005.07.01. 09:19 :: Tobber

Kedves bölcsészek, főleg irodalomszakosok. MI a művészet Coelho műveiben??? Könyvesboltosbácsi ajánlására megvettem Az alkimistát. A 130-ik oldalig olyan, mint egy misztikusnak szánt közhelygyűjtemény, ami elmélkedéseket kb. 16 éves koromban lezártam magamban.

1. Lehet, hogy koraérett voltam

2. Lehet, hogy tényleg a Nagy Mondanivaló nem is olyan nagy...

 

komment

2005.06.30. 13:54 :: Tobber

Juj, ez aztán az optimista szín!!! Megijedtetek, mi???

:-)

 

komment

2005.06.30. 13:48 :: Tobber

Este jön Rumcájsz, az asztalosom. Még be akar zsúfolni egy konyhabútort a lakásba??? Már nem fér el, csak ha a dobozaimat leviszem a saját tárolóba. Ahol még nem nagyon jártam...

 

komment

2005.06.30. 13:47 :: Tobber

Érdekes volt a tegnapi kondizás efemmel. Az utsó öt percben csak bőgtem. Asszem beparáztam, hogy e lassan megírt levél hülyeség. Vagy nem a levél ténye hülyeség, hanem amit beleírok. De azért este papírra (!!) vetettem (balkezes vagyok, ötös rajz, de kettes külalakkal (ezt majd elmagyarázhatná valaki, hogy hogy lehet!!)), gyönyörű papírra, szép tollal. Három oldal lett. Most itt sasol a boríték, mindjárt átviszem a lakása postaládájába, remélem, nem futok össze vele!! (Kb. nulla az esélye.)

Gyétibi aszongya, hogy álljak hozzá pozitíve, és akkor jobb, mintha parázom. De ha egyszer "genetikailag" ;-) parás vagyok????

:-))

És miért stagnált a súlyom???

(Megj.: Ki vállal be estére nyávogós telefonálást tőlem???) :-)

 

komment

2005.06.29. 09:42 :: Tobber

Fakk. Kóválygok itt a gondolataimmal. Már vagy 4 oldal levél összejön így. Inkább ő jönne vissza!!!

Idegesítő lehetek. És a súlyom is megállt, nem megy lejjebb már 3 napja. Bár tegnap egy ötvenes férfi a lift előtt egy "de csinos" felkiáltást eresztett el (olyan spontán félét), a könyvesboltban meg a negyvenes fickó: magának még nincsen ide törzsvásárlói kártyája?? :-)) (Havonta egyszer járok ide.) És az 5%-os helyett a 10%-os kártyát állította ki!!! :-)

Hát igen. Pisztáciazöld (igen. rajtam. pff.) sztreccs felső volt rajtam, fehér blúzzal...

:-)

komment

2005.06.29. 09:19 :: Tobber

Pasinak holnapra írom meg a levelet. Bedobom hozzá a postaládájába... Szeretném, ha visszajönne.

Most nem hív, nem ír, nem tudom, mi van vele.

 

komment

2005.06.29. 09:18 :: Tobber

Félfüllel hallott mondat: "Akármit megteszek, de akár annak az ellenkezőjét is..."

Az "akármi" és az "akármi ellenkezője" az nem ugyanaz a halmaz???

 

komment

2005.06.28. 11:29 :: Tobber

Olvasgatom a fogyókúrás történeteket... Nem sokat találni...
Eddig úgy láttam, két hét alatt lement 5 kg rólam, az jó, de most, hogy M. feltöltött pár napos fotókat az alakomról, elhűltem, mekkora vagyok!!! :-(((
Jó, első Nagy Terv, hogy lemegyek 70 kg alá. Messze van, az még tizenkiló. Utána meg 65 alá. Persze az lehetőleg 49 legyen!!!
De a tegnapi kondi után is valahogy formálódottabbnak (na, ki használta már ezt a szót???) láttam magamat. (Otthon nincsen nagytükör, a konditeremben sok is!) Meg sehol nem találtam a szokott fekete nacimat, ezért két másik régebbit (46-ost) felpróbáltam, és mindkettőbe simán belefértem, pedig anno azért raktam félre, mert kihíztam...
Mikorra leszek megint 70 kg alatt????

Ó, azért van nekem még 50 kg-os "koromból" diesel farmerom. Akkora dereka nincs is senkinek!!!! :-)))

 

komment

2005.06.28. 10:37 :: Tobber

Ha reménykedem, hogy öt év veszekedés nélküli együttélés után újra összejöhetünk, akkor lúzer vagyok.

Ha elfelejtem, akkor biztos nem is szerettem annyira.

Ha várok rá, akkor szánalmas vagyok.

Ha bepasizom, akkor biztos nem is volt fontos nekem.

Ha jóéjtsms-t írok neki, akkor kaparok utána.

Ha nem írok, akkor neki lesz igaza, hogy nem is vele akartam lenni, hanem az egyedülléttől féltem.

Ez lehetett volna eddigi legkényelmesebb nyarunk. Végre lenne autó, hogy ne kelljen kölcsönkunyerált autóval lejutnunk az első tóig, szép lakás, mosogatógép, klíma, zöldövezet, erkély, végre egymásra is koncentrálhatnánk... Nem, ő már nem akar rám energiát pazarolni. Már elfelejtett?????

Miért nem jelentkezik??? Öt év együttélés után snitt? Remek, eddig sem tartottam sokra magamat, ő is megerősít, hogy nem érdemes rám figyelmet pazarolni...

:-(

 

komment

süti beállítások módosítása