HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.09.28. 11:44 :: Tobber

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Hülyét kapok a kisiparosoktól!!!!! Meg a munkájához nem értő idiótáktól!!!! Odamegyek, és beolvasok nekik!! :-(

Egyszercsak nem működött a digitális minirádióm, amit imádok, hihetetlen hangzása van, és utcán-bkv-n azt hallgatom... (Elektronyos adókövetős, szal ha az kicsit arrébbmászik, akkor követi, egyszerűen tökéletes!!)

Vettem bele másik elemet a szokott helyen, de azzal sem volt jó. Ott rábeszéltek, hogy hagyjam ott szervízbe, megjavítják.

Két nap múlva megyek érte: szomorú fejjel: sajnos ez már javíthatatlan, mert processzorhibás, ki kell dobni!! De ne bánja, ilyen kisrádiót 2000 forintért maga után vágnak!

No, ez alapból fájt, mert ez a rádió tizenezer forint. És baromira nem az a szargagyi hangzású, mint amit 3-4000 ft-ért árulnak... (Értenek hozzá, mi??)

Nem adtam fel, anyut megkértem, hogy másszon el szentmihályra egy jó kis szervízbe, hátha...

Odament, kb. EGY perc múlva hív, hogy kislányom, máskor kapcsold ki a biztonsági zár ki pöckét, mert úgy nem lehet bekapcsolni ám!! :-)) Valami fél milis pöcököt véletlenül benyomhattam, ami biztosítja, hogy ne kapcsolódjon be táskában például...

Ennyit a szervízekről.

:-/

 

komment

süti beállítások módosítása