HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Jftr

2018.03.17. 19:33 :: Tobber

Szerdán megnéztük a kedvenc színházunk (legalábbis amíg színre nem tűzték A két Koreát, az volt) kulisszáit, egy történész izgalmasan mesélt a bennfentes titkokról. (Megdöbbentően idejétmúltak a szervezéssel, lemaradtak az informatikával 1980-ban, inkább szervezetlenségnek mondanám, egy alap bolti szoftver '95-ből megspórolna nekik heteket.)

Felelevenítettünk darabokat, rendezőket, nagyon sokat jártunk ide az elmúlt 15-18 évben, végre állhattunk a színpadon.

Alvás után is az ájulás szélén voltam a légszomjtól, de élveztük.

És mindig megállapítom, hogy értelmes nők milyen trendik maradnak 50+, sőt 70+ évesen!

Másnap meglátogatott Hokis, ismét körbeimádott, aztán begyógyszereztem magamat allergiagyógyszerrel, Aspirinnal ÉS köhögéscsillapítóval, mert a tüdőm után lassan más szerveimmel is baj lesz, ha nem mozgok.

Bírtam 1,5 óra alap erősítést, de nagyon vigyáztam, hogy bemelegítés után a pulzus ne menjen fel, mert az gyorsabb légvétellel járna, ammeg nem megy. Nem ettől fogyok le, de a kondim egész tűrhető.

Autót porszívóztam a menő önkiszolgálóban, még esőben is voltunk hatan!

Lakást takarítottam, nagymostam, 1,5 kg húst felporcióztam és befűszerezve mélyhűtöttem kis adagonként, tanultam.

Unokatesómék hívtak kétfarkús békemenetre, de nem akartam megfázni. Mennyien voltak!

Pénteken elugrottam a dokihoz a receptjeimért, majd bandáztunk E-ék új lakásában.

A végén odasúgta E férje, hogy menjünk sokat, mert nagyon élvezték. És a másik baráti körük (ismerjük, karótnyelt bagázs) sosem játszik a gyerekekkel, mi meg kedvesek vagyunk velük is. Kijavítottam, hogy szimplán szeretjük őket. :)

A nagyfiú, már hat éves, állandóan az ölemben lógott és magyarázott, a középső is rám mászott párpercenként, irtó viccesek. Alig bírtam az anyjával pár szót (angolul) beszélni, de már azt is értik kicsit. E mesélt egy exéről, tiszta Judós3. Még 40 évesen is álmodozik az életről. :D

Aztán végigröhögtük a szüléstörténetüket. Hát, filmbeillő.

Amikor egyik kölyök a lábamba kapaszkodott, a másik a hónom alatt keresztben, mert nem akartak elengedni, én meg sutyorásztam nekik, Gé elnevezett kisfiúkkal suttogónak.

Hazafelé tesco, legalább a látszat meglegyen, hogy van itthon diétás alapanyag, ezért ma ébredés után rendeltem egy pizzát, félálomban lenyomtam egy szeletet, és ahogy a nagykönyvben meg van írva, végigaludtam a napot.

Tanulok.

Fáradt vagyok.

 

komment

süti beállítások módosítása