HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

hétvége

2017.05.22. 13:42 :: Tobber

A facebook egyik leglátogatottabb focioldalán egyik kis tavalyi fiúkám volt a sztár, nagyon profi.

Írta is pénteken, hogy élete egyik fontos meccse lesz, hát sikerült.

 

Munka után annyira fáradt voltam, hogy mikor Judós3 elémjött a metróhoz, elpityeredtem. Nyúzott mindenfélével, én meg csak aludni akartam.

Babusgatott hazáig, annyira édes falat!

És otthon meglepett, kaptam tőle egy szív medálos swarovski nyakláncot. Annyira meghatott, ahogy a nyakamba akasztotta! Rég nem volt ilyen romantikus élményem.

Nem mintha nem hallanám non-stop, hogy mennyire szeret és ragaszkodik hozzám és élvezi, és tetszik neki, hogy ráhagyok felelős döntéseket, de nógatom, ha nem hozná meg.

Szombaton a közös takarítás után a srác elugrott egy állásinterjúra, mert egy fagyizóban szívesen dolgozna. Beugrósnak fel is vennék. Bevásároltam, lekoptattam egy irtó helyes harmincas faszit, aki pont abban a cba-ban nyomult rám, mint CBA anno, akivel kezdődött ez a fiatal fiúk nyomulnak időszakom évekkel ezelőtt.

Háromra átjöttek a cimbik, társasoztunk késő estig, aztán hajnalig én még soha nem-et játszottunk egy üveg whiskyvel Judós3-mal. Én még soha nem… Ha a másik igen, akkor innia kellett. Képzelhetitek.

Sokat ittam.

Állítólag eddigi legmélyebb beszélgetésünk volt.

Hajnali ¾ 1-kor hívott Judós3 kedvenc haverja, hogy akkor már csak másfél óra és jön hozzánk kártyázni, kicsit lehűtöttem, hogy inkább hazamenjen, ha ennyire részeg. :D

Vasárnap mostunk, finom reggelit kaptam, aztán előkutattam a nyári ruhás zsákomat, egy hatalmas fekete nejlonzsák tele van velük. Hogy a fenébe van ennyi ruhám, miután a 80%-át kiszanáltam tavaly? :O

Nacit kerestem, de beugrott, hogy Gén előző nap milyen jó kis csíkos trikóruha volt, olyan nekem is van, hát előszedtem. Fekete-fehér keresztbecsíkos, testhezsimuló, 2/3-os ujjú, hosszú jersey ruha. Irtó kényelmes viselet. Felpróbáltam, rámjön-e, Judós3 meglátott benne és elalélt. Hogy ennyire jól semmi nem áll nekem és annyira tetszett neki, hogy fél percen belül a hálóba rángatott. A hétvégén az ötödik menetre, szóval tényleg tetszhetett neki. :D

Könyörgött, hogy abba menjek a barátaival találkozni, hát legyen.

Nagyon könyörgött és végülis megvan a jogsija, így engedtem kicsit vezetni a kertek alatt a metróig, meg haza. Hát teljes extázisban volt. :D És megdicsért, hogy én nem sikoltozom mellette (csendben féltem), nagyon jó tanár vagyok. Csak az idegeim vannak rongyokban, féltem az autót. :D

Átmentünk I-hez, aki megvásárolta a szomszéd lakást, Judós3 meg erős, ezért segített neki leszerelni, szétszedni ezt-azt. I odaadta a lakás alaprajzát, hogy találjak ki valami kreatívat, mit hogyan rendezzen át.

Addig hoztam enni nekik, majd TCsV is beesett, elmentünk darcozni a cimbijeimmel és csatlakozott a fiú pár haverja is. Vannak új nyilaim, most avattam fel azokat.

Kicsi a világ, hogy TCsV párja együtt nőtt fel Judós3 haverjainak felével, úgyhogy hamar megvolt a téma, ki melyik bulin találkozott a másikkal anno. :)

Négy órát dárcoztunk, közben Judós3 kiugrott a régi munkahelyére, épp beugróst keresnek, ez is egy lehetőség, hogy ne kelljen 4:55-kor kelnünk és felmondhasson végre a mostani helyén.

Aztán a kedvenc kézműves hamburgeresemtől hazavittünk vacsit, izgultunk, hogy megkapja a közelemben lévő állást, amin próbanapon volt pénteken, aztán megint sikerült vagy 5 órát aludnunk.

Ma hívták, megkapta. Egyébként meg úgy fájt a gyomra az extracsípős hambitól hogy haza is ment délelőtt a régi cégtől. Már mindegy, nem számít, ha holnap felmond. :)

komment

süti beállítások módosítása