HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Kimaxolt hétköznapok

2016.08.26. 10:45 :: Tobber

Heti 12 órára emeltük a nyelvórákat, ami egy agyrém munka, helyettesítés és irodaszelektálás mellett. Négy munkanap három óra meló után.

Hétfőről szerdára még csak-csak tudok tanulni, leckét és fogalmazásokat írni, de szerda este 21 h után esem haza először reggel 7:45 után, akkor kezdhetek neki a tanulásnak, másnap kapkodva kelés, munka, megint három óra suli, majd bkv-n cipelem minden cuccomat, majd éjjel leckeírás, ugyanígy csütörtökről péntekre.

Hát téboly!

Már morogtam eddig is (egyik lány elutazik, ezért fel kellett gyorsulnunk a heti hatról), de amikor minden második órát kérik, hogy legyen később 1-1,5 órával, ergó 22 h után esnék haza, kelek reggel 6:30-kor és addig fogatmosni nincs időm, nemhogy zuhany, hajmosás, mosás, főzés, ágyhúzás, alapvető szükségletek, nemhogy elmenni futni, olvasni, csak ülni fél órát a fotelben vagy szeretkezni, na ebből elegem lett.

Ez egy iskola fix órarenddel, állandóan oda-vissza pakolgatjuk az órákat, mert tánca van, mert elintéznivalója van.

Nem, nem kényszeres szabálykövető vagyok, hanem halálosan fárasztó este tízkor kimerülten battyogni haza a kihalt kertvárosban cipekedve és utána még órákat a könyvek fölött görnyedni.

Bent meg a szokásos határidők…

Hát beduzzogtam, tovább már ne módosítsunk!

komment

süti beállítások módosítása