HTML

+++

2021.12.03. 17:10 :: Tobber

Na jó, leszek pozitívabb:

Az új kolléga okos és nem kell lebutítani a poénokat, mert vesz mindent. Sőt, vicces. Bárkivel megtalálom a hangot*, de vele élvezet is beszélgetnem.

Meglepő tapasztalás: szeretek tanítani.

Na jó, népművész, meg táncos dolgokat is tanítottam régen, azt is bírtam. Pályát kéne módosítanom? (Úgypéldául megtanulni rendesen spanyolul, elvégezni az ELTÉ-t, kint élni pár évtizedet és aztán taníthatnám? Megérkezett a nyelvtankönyv, aminek a fénymásolatából eddig tanultam, meg két szószedetes, mert a memóriám nulla, de hát ez édeskevés kezdésnek.)

Éves zárás közeleg, SOS kell minden, nem irigylem a számvitelt, próbálok támogató lenni és előrevenni a kéréseiket.

Elintézek mindenfélét, ezért kapok én is formaruhát.

Valamiért tilos az új kollégáknak (akiket jogfolytonosan vettünk át fél éve és egyébként is dolgoztunk velük anno) eszközöket rendelni, miközben a tökújaknak lehet, szal egy ember a strómanom és minden a nevére megy, mint egy emberesebb gazdasági csalásnál. Majd kibogarásszuk a leltárt az értelmetlen tiltás után.

Kaptunk gyönyörű dekoralapokat, nekünk kell összeeszkábálni (mármint ennek én örülök, na).

Emagon két kupont is fel lehet használni, illetve akárhányat rendeléskor, szal hatezerrel olcsóbban rendeltem egy vezeték nélküli fülhallgatót, mert mindig utcán telefonálok/podcastezem és a keresztbevetett táska, állig kabát/sál, szemüveg, fülbevaló, sapka, hajam, néha maszk valamelyikével mindig kirántom a zsinórt. Alig várom!

Ha már rendeltem cicakaját, jött két játék is a macskának karácsonyra, sokat elmond a jelenemről, hogy egyelőre csak az ő ajándékát tudom (láttam Luciánál villogólabda-pályát, hát, ha a paramacskám nem kap infarktust, talán megkedveli).

Cimbik mennek két koncertre, én mán fofok a covidtól, megfőleg a továbbadásától.

Bejelentkeztem nőgyogyi szűrésre.

Tegnap megszüntettem az egyik bankban a szép-kártyát, ma igényeltem a számlavezető bankomnál (aminek még mindig olyan a logója, mintha egy stilizált rajzon felülnézetből opnának valakit).

Akkor már letöltöttem az új appjukat.

Small talkoltunk riadó alatt a rémhidegben. Kicsit megzavarta a rendszert, hogy akkor futni kell, vagy előbb felkapni a maszkokat.

Végre-végre addig csesztettem a karosszériást, hogy szerdán majd felmérik a kocsit. Másik városba kéne vinni, ami egyébként cuki hely, de inkább kifizetem a sofőrt, mert sehogy nem jutok onnan haza.

Adtam betétet mindenretudfriendsidézetet kolleginának (szórakoztatóbb, mint hangzik), sztem azt már úgy tíz éve nem gyártják, ami a fiók mélyén lapult.

Jártam szoliban, ipl-eztem, műkörmöztem, hajat festettem. Így kihoztam magamat a minuszból.

A harmadik alis csomagom érkezik vám-eljárás nélkül.

Már most pörög a cset, mi lesz a holnapi lánybandázáson, nem leszünk halkak.

Na, ez pozitívra sikerült!

*Egyelten life skillem

komment

süti beállítások módosítása