HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2020.02.07. 13:15 :: Tobber

Szeretek jótékonykodni, vagy legalább utalni arra rászorulóknak, mert Jóisten, karma, lelkiismeretem, mittoménmiért.

Erre meghal a kisfiú, akinek pár hete utaltam végső, kétségbeesett próbálkozásukra.

Megsirattam egy ismeretlen kisfiút. :( :(

Hétvégén is lesz egy adománygyűjtés, most egy beteg felnőttnek.

Analóg hetvenes évek gyerekének annyira fura, hogy közel hoz a közösségi média. Mondjuk pont ezért szeretem is, épp elég a távoli rokonok követésére, évi 1-2 mondatváltásra.

---

A héten búcsúztattunk, kvízeztünk, exkollégáztunk, ami fergetegesre sikerült, ma munka után tanulok, holnap suli, Kócos, aztán vasárnap eldob Békáékhoz babázni, aztán Papírkutyás ebéd, majd rohanok a kocsiért, Anyuért, mert megígértem, hogy elviszem egy rendezvényre, aztán ott kettészéledünk a saját cimborák felé. Jövő héten újra kvíz, aztán leállok kicsit, mert irtó fáradt vagyok, főleg a munkától.

Ellenben majdnem utolértem magamat, ami nagymultinál kb. lehetetlenség kategória.

---

Tegnap hárman találtak meg az épület másik csücskéből, hogy mi volt az örömujjongás és sikoltozás felőlünk: két kolléganőnk is babát vár. Nehezen jöttek össze. Nyakukba ugrottunk, szorítunk nekik nagyon! :) Ősszel született kettő a folyosón dolgozó apukáknak, jön egy ugyetudjuk. Babyboom van, csak engem kerüljön el! Bár endósom szerint énkoromban szokták a nők meggondolni magukat, hiába győzködtem, hogy én nem akarok gyereket. Elhiszem neki, hogy ezekkel találkozik, de nem ismer. :)

---

Korunk legszimpatikusabb színészházaspárja Rudolf Péter és Nagy-Kálózy? :DDD Tényleg nem követem a bulvár legmélyét mostanában, de még így is hallom, amit mindenki beszél. :D Az minden, csak nem szimpatikus.

---

Van 3 fölös órám a belvárosban, amiért nincs kedvem külvárosba hazabkv-zni, majd szinte azonnal vissza. Senki ismerős nem ér rá, túlórázni ilyen hangnemben, még csak meg sem köszönt ezer szívességem után, hát nem szívesen...

Ha valakinek van ötlete érdekes látnivalóra (hétfőn nincs múzeum), vagy hangulatos helyre olvasgatáshoz, írjon rám különben Rogán Cili véééégre publikus instáját fogom nézegetni!

komment

süti beállítások módosítása