HTML

Morzsák

2019.05.31. 15:28 :: Tobber

Kicsi a világ, kolléganő ahhoz a dokihoz jár, aki 10 évesen (még nem doktorként) velem járogatott görkorizni a kertvárosban. Cuki kölyök volt, én unatkozó huszonéves, nagyon bírtam. :)

---

A társasházban pörögnek az események, DE bármilyen jóindulatú gesztust betámadnak a 40+ férfiak. Milyen beteg már a mai magyar pasik lelke?

Én eluntam a sértéseket, elmondtam Szominak (50+ férfi), aki erre jól megbántott. Ezt elmondtam neki, majd elhatároztam, hogy a félévi kis to do listám első helyére felírom, hogy nem húzom fel magamat frusztrált férfiak (és persze nők) gonoszkodásain.

Nem az én agybajom, ne az én energiáimat leszívva szórakoztassák magukat.

A kivitelezést még nem tudom elképzelni. :DD

komment

Szülinap

2019.05.31. 13:42 :: Tobber

Hát ez remek szülinap volt!

Kezdve azzal, hogy a múlt heti csudaszuper Dánia szülinapi ajándék volt.

Aztán kismillióan felköszöntöttek, imádom, hogy a Keresztfiam már tud csetelni velem, a kollégáim összefogva (is) vettek nekem szépségeket és finomságokat, megleptek ebédnél.

Aztán elmentünk színházba, és az elmúlt 4-5 év legjobb darabját néztük meg a Katonában. Ugye szoktam itt sírni, hogy a régi minőségi Katona már a múlté, de a Berlin, Alexanderplatz igazi művészet.

Olyan, mint a régi minőségi Katona.

Imádtam minden percét, Mészáros Bélát és a legkisebb szerepeket játszókat, és Dér Zsolt ortodox zsidónak öltözve egy az egyben Szacsvay. És Vajdai angyalként még jobb, mint ufóként. :D

Aztán otthon megtaláltam egy héliumos lufit és kedvenc mogyorós likőrömet, Anyukám felugrott. (Memo: Vajon miért hízik a macska? :D)

Tegnap átjött Kócos, zavartan átadta az ajándékát, egy nekem szóló filigrán kis swarovskis ezüstékszert. Annyira édes volt!

Reggel hatkor már keltünk, neki vizsga, nekem előbb volt megbeszélésem, hétvégén megint vele leszek, szülőkkel hétfőn ünnepelek.

Feltöltődtem.

komment

Szabik

2019.05.29. 15:08 :: Tobber

Három külföld megvolt három nap szabiból.

A júniusi elvonulásunk két napot igényel. (Miénk az egész ház és a medence!!! <3 Engem fürdőruha+köntös kombóban találtok meg, ha keresnétek. :D)

Jé, mi van a pedagógus ismerősökkel, idén még egy sem kérdezte meg, hogy mik a nyári tervek (projektek, határidők, estig tartó meetingek, oktatások, új szoftverek, sok kihívás, 6:20-as kelés, hőségben lerohadó smink, összeugró frizura és összegyűrt blúz, fülledt tömegnyomor a bkv-n, 9-től estig stresszes munka és helyettesítés nyűgös kollégákkal és a monitort bámulva a szmogos főútvonal mentén (=vagy légszennyezés, vagy mesterséges légkondi sálban), majd hulla fáradtan rohadunk a büdös tömeggel hazafelé az izzadt melltartónkban, hogy még egy naplementét elcsípjünk hazaérve)… : D

komment

Választás visszahangja

2019.05.29. 14:39 :: Tobber

(KDNP-s) Apám teljes döbbenettel vette tudomásul, hogy az általa megfigyelt választókörzetben "csak" 35%-on végzett a Fidesz. Szerinte teljesen hülyék az emberek.

Ebben mondjuk egyetértünk.

Anyukám meg ellenzéki, de bizonytalankodott, alig tudott valamit az ellenzéki pártokról (ebben nem segített, hogy otthon csak az M1 mehet, a neten meg csak a fiatalokat szólították meg, valszeg be sem talált hozzá hirdetés).

Erősebb kommunikációra van szükség ekkora zajban bárkinek is...

komment

Nem, még nem

2019.05.29. 13:10 :: Tobber

Nem, még nem teszem zárttá. :)

Napom:

Az ételemben avas ÉS kukacos volt a dió. :)

komment

Morzsák

2019.05.28. 17:49 :: Tobber

Hezitálok, hogy zárttá teszem a blogot. Nem akarom, hogy ismerős is olvasson suttyomban (ha az vagy és nem tudok rólad, írjál rám légyszi, az okés), és a munkáról sem merek már nyíltan írni a hobbijaim meg rém unalmasak civileknek. Na majd agyalok, sztem a blog.hu-n nem is lehet. Mit tudtok?

---

Utazom a metrón, olvasgatom a szomszéd pasas kindle-jét (ja), amin szép nagy betűkkel látszik angolul a szöveg, amiben a főhőst sz.pni kezdi a hölgy. Hosszan, választékosan, plasztikusan megfogalmazva.

---

Ha négy óra összedobni a minilakást, mosást és magamat, akkor mind nagyon xar állapotban lehettünk. Megint elfelejtettem lefeküdni aludni.

---

Szuper szülinap lesz, korábban kell bemennem dolgozni, helyettesítek, tovább kell maradnom, utána rohanhatok színházba (ami egyébként 2 óra 45 perces lesz). Remélem, tudom majd élvezni az estét.

---

A kötelező céges e-oktatásokból ma elvégeztem hármat két óra alatt, még mindig maradt három órányi. Csak kapkodom a fejemet.

---

Macsek második szülinapja lesz a hétvégén. Nem röhög: kell ajándék.

komment

Kicsi a világ

2019.05.28. 04:14 :: Tobber

Felszállunk a repülőre, az első légiutaskísérő, aki köszönt minket, egy volt közvetlen kolléganőm. :D

komment

Hygge

2019.05.27. 21:50 :: Tobber

...és akkor elmentünk 3,5 napra Dániába.

Csönd van, és nyugalom, és kiegyensúlyozott emberek és mosolygás és organikus ökominden ételek, és egyszerűen jó.

Megnéztünk sok szépséget, áztunk és lebarnultunk ugyanazon órában, lejártuk a lábunkat és csodáltuk, mitől lehet minden ennyire békés.

<3

komment

...

2019.05.27. 18:22 :: Tobber

...és akkor durva diagnózissal mentő viszi el egy fiatal kolléganőnket. :'(

Én még szédelgek és émelygek, de tuti kimerült lehetek, mert olyankor szoktam érezni, hogy egy kollégám sem szeret, és ma ezt érzem, ami hülyeség, mert itt lóg mindenki rajtam és különben sem sokat számítana! :D

Haza kell mennem mosni, epilálni, cicázni, ember- és cicapedikűrözni, és SOS aludni, holnaptól hétvégéig extrasokminden lesz.

Utána spórolós-pihenős júniust tervezek. (Azt mondtam, hogy várólistáról előrevettek mert szimpi vagyok és mehetek a kreatívokkal kikapcsolódós 4 napra? Szinte lehetetlenség bekerülni. Alig  várom.)

komment

Kutyafutta

2019.05.22. 20:41 :: Tobber

A kutyafutta is fura szó.

Kutyafuttában megcsináltam minden munkámat, amit nem akartam másra hagyni, holnap alszom délig, majd irány a reptér!

Agyaltam, mikor repültem legutóbb Boeinggel, de passz. Na majd holnap.

Emmeg nagyon szimpatikus:

HYGGE

 

komment

Morzsák

2019.05.21. 17:43 :: Tobber

Nem tudom, melyik a furább szó:

- hunyori

- parkírozás

---

Váratlanul három kolléganő betegedett le tavasszal súlyos betegséggel, egy meghalt, másik sem biztos, hogy visszajön. :(

Összefügg a stresszel?

---

Írnak a kollégák, hogy miért nem kellenek a cégnek, amikor mindent beleadtak. És nem tudom, miken kéne válaszolnom. :'(((

---

Rettentő mód unom,hogy bármit meg kell szervezni, telefonálni, össze kell hívni, hirtelen mindenki kussol, majd amikor már cikinek érzem, bevállalom én. Annyira utálom a farvizen elsunnyogókat! Most a társasházi dolgok is, meg a cégnél búcsúztatók, meg szülinapos valami... :(
Btw. az én szülinapomat is ünnepeltük hétvégén, csütörtökön a szülinapi repjegyemmel utazunk el, kezdődik. :)

Csak nagyon fáradt vagyok.

komment

Érettségitali

2019.05.20. 14:30 :: Tobber

Hát én nem megyek el a 25. érettségi találkozómra.

Öt éve jó volt, de azóta senkivel egy kanyi szót nem váltottunk a közösségi oldalakon. Nem haragszom, csak unom. Elég tízévente, addig mindenki maradjon életben (ketten már nincsenek köztünk).

Inkább babázunk aznap a Papírkutyákkal, meg Kócossal randizom, velük szívesen töltöm a ritka szabadidőmet.

komment

Hétvége

2019.05.20. 13:24 :: Tobber

Hát az úgy van, hogy nagyon kialvatlan vagyok. Visszatért az állkapocsgyulladás, menzesz, valami fájdalom mindig ébren tart.

---

Pénteken alig vonszoltam haza magamat, szédelegtem az aktuális lakógyűlésen, mert ismét volt, kocsival elugrottam bevásárolni, de alig volt parkolóhely, meg sréhen rámállt egy harsány p.na, akit megkérdeztem, hogy szeretne-e arrébbállni, mielőtt kitolatok, mondta, hogy nem, én meg mondtam, hogy nem féltem a kocsim fényezését, szóval őőőő tíz centire xarakodtam ki magamat mellőle, ő meg végignézte aggódva...

---

Szombat reggel elfutottam egész napos mesterkurzusra, ami zseniálisra sikeredett, vidám, röhögős, hasznos, színes, minden, amire vágytam, kivéve, hogy az ígéret szerint kész valamivel jövünk el, amibe bele sem kezdtünk.

Az életben nem fogok ennyit magamtól befejezni.

Mindegy.

---

Aztán hazarohantam, zuhany, kikaptam a mélyhűtőből egy kész tortát, mert arra volt csak időm, és már jött is Kócos.

Nagyjából egy órát bírtam ébren lenni, egy keksz+masszázs után úgy bealudtunk, hogy döbbenten riadtunk fel a csengetésre, megjött a kajánk. (Amit a héten kivonnak az étlapról, ezért az utolsókat ettük az Il Treno hétmagvas bucijaiból. A legjobb házhozrendelős kaja volt tizenöt évig. Grillezett csirkemell, mustár, sajt, bacon, millió saláta, paradicsom, paprika, hagyma, Kócosnak meg zöldséges-fetás változatban, sokmagos házi pizzatészta-szerű buciban, hozzá finom öntetek, jaj!).

Hajnali ötkor már a kanapén szenvedtem a fájdalomtól, hagytam aludni, csak a macska kergült meg, de ő puha talpakkal rohangált fel-alá szerencsére.

Reggel beugrott, hogy a tortát a hűtőben felejtettem, éshátugye egy évesek vagyunk, bevittem Kócoshoz az ágyba, ott majszoltuk el a felét. Majd végre kitisztult a fejem annyira, hogy tudtam figyelni, mizu a vizsgákkal, meg a szakdolgozatával. :D

---

Elcukiskodtuk a délelőttöt, aztán gyorsan összedobtam pár salátát, tésztasalit, felpakoltam a lomokat, amit este hattól lehet kitenni, ezért addig bezsuppoltam a kocsiba, felszedtem útközben Gét és kimenünk E-ékhez kertipartizni. Mindig akkor rendezik, amikor szemerkél...

Ott volt szinte minden réglátott cimbi, meg öt minigyerek és váratlanul mindenki formában volt, szóval imádtam.

(Új a szemüveged, vagy nagyon kivagy? :D)

Aztán amikor már nagyon esett, behúzódtunk, engedélyt kértem a hétévestől a Rubik-kockájának kirakására.

Na onnantól én voltam az isten.

Megmutattam, mikre figyeljen (sztem még kicsi az algoritmusokhoz, de átküldtem az anyjának pár videót, hátha megérti).

Egyébként is cuppan a kisfiú rám (ezzel a korosztállyal már szótértek :DD), de kijelentette, hogy nagyon jó vagyok és nagyon szeret. :D

...hogyan legyünk menők a Rubik-kocka révén.

---

Pé anyázott, hogy a beszállítókkal small talkolni kell a reptér meg az iroda közt, majd TCsV felvihog, hogy azt ő is utálja, mint beszállító... :D

---

Megörültünk a házigazda szusijának is, mert suttyók vagyunk, kiderült, hogy az sima rizs, formára alakítva. :D

---

Tovább elemeztük a teóriámat, miszerint sok torokgyulladás oka a khöm o.r.lis keksz is lehet akár, kiderült, egy ismerősünk így kapott el komolyabb nemi betegséget a torkára. Öh.

Jobb' szeretem a megcáfolt konspirációs elméleteimet. :D

---

Az a jó a cimboráimban, hogy hangosan ki lehet mondani egy ilyen mondatot, hogy isten ments, hogy gyerekem legyen. :D Nemhogy nem akadnak fenn, még egyetértően bólogat is a fele*, heterok, nem heterok egyaránt. :D
És most nem is én mondtam ki.

(*A másik felének meg már van. Ők meg elfogadóak.)

(Nem, semmi bajom a gyerekekkel, csak nekem ne legyen. :D)

komment

Multi

2019.05.17. 15:42 :: Tobber

Az új szoftvert mindenkinek, napi szinten kötelező június 1-től használni.

Az oktatás ideje: június 5.

---

Kolléganőmre sózták egy kirúgott kolléganő(!) kiléptetését. Akit keresetlen szavakkal leköcsögözött ezért.

Veszélyességi pótlékot kérünk.

Mél-tó-ság. Ritka manapság.

komment

Aztán...

2019.05.17. 11:23 :: Tobber

Aztán munka végén beözönlöttek hozzám a vezetőink, hogy ha már így benne vagyok, még pár dolgot SOS át kéne rendezni, el kéne intézni, le kéne szervezni.

Jó, csak Bé várt rám a városban...

komment

süti beállítások módosítása