HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Manic monday

2019.03.19. 14:42 :: Tobber

Ja, tegnap még éhgyomri laboron is voltam. Kész a lelet, ezalapján pajzsmirigy jól működik a műtét után (is), de van valami gyulladás, meg autoimmunra utaló jel. Inkább megvárom a dokijaim diagnózisát.

Este letaroltuk az új helyet, holtversenyben elsők lettünk a kvízben, csak szétcsapással másodikok. :D Hárman hat fő ellen.

Kaptunk sok sütit.

A kvízmester srác rámkeresett facebookon, bejelölt (csak a csapatnevet tudta, este ki kellett bogarássza a regisztrációnkból a nevemet, de még úgy sem könnyű megtalálni), aztán írt kacsintós szmájlival, hogy reméli, találkozunk még. Hát, próbálom nem félreérteni. :D Sokat dob az esten egy szórakoztató vezető, kár, hogy jövő hétre már nincs hely hozzájuk.

Ma Szomival, meg házbizottságival egyeztetek, rém nincs kedvem hozzá. Legszívesebben ügyintézők gyöngye Anyukámra bíznám a témát.

(Most épp azt kell hallgatnom TIZENNEGYEDIK perce(!!!), hogy a postázósnőnek hol fájt a foga, hová utazott el még ezzel, mennyi volt és hol a röntgen, mit engedett a fogorvosnak, milyen gyógyszereket írt fel, ő hogyan oktatta ki a dokit, hogy miket csináljon és mit ne, hol fáj, hol mennyi. Hosszan. Hőbörögve. Nem hiszitek el! Az agyam szétrobban. Nem bírok így dolgozni! Na jó, kimentem a konyhába az oktatófiúkkal dumálni. Abszurd.)

komment

süti beállítások módosítása