HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2018.07.12. 10:17 :: Tobber

Nagynéha aggódom az egészségemért.

Az éves kötelezőn a doki elküldött az endokrinológiára, pajzsmirigy gondokat gyanított. Híztam, és nem fogadta el, hogy az ok a tonna pizza, bacon és rántotthús, amit megeszem, illetve hogy hanyagolom a mozgást, nyilván felfut.

Nos, a szipiszupi nagyrutin-hormonok-vizelet vizsgálat minden értéke tökéletes.

Még p.m. ultrahang és terheléses cukor/inzulin van hátra, ott az IR miatt nyilván lesz eltérés. Bár a nőgyogyim nem lát az uh-n jeleket, ott már nem látszik semmi.

A magánbiztosító visszapasszolt a mammográfiáról, amit a dokim így 42 évesen, 80H-s mellekkel erősen javasolt (mármint nekem ekkora, nem a pasinak). Legfeljebb kifizetem magamnak, 12 000 Ft, megéri. (Kisebb pánik volt a beteg kolléganő esete miatt. Ő egyébként jól van, nem kellett utókezelés. Én meg mindig érzek pár csomót, ezt a méretet nem könnyű vizsgálni. A nőgyógyászt, 40+ pasit megkértem, hogy kézzel vizsgálja meg, közben dumcsiztam vele. Meggyőződésem volt, hogy meleg, szóval nem igazán jöttem zavarba. Aztán Béká szólt, hogy egyik barátnője expasija. Hopsz.)

Szóval esélyesen csak az inzulinom lesz xar, meg a laktóz/laktulóz, arra inkább nem jelentkezem be, a napokig tartó görcsös hasmenések legutóbb is ütöttek. :D Úgyis tudom, milyen ételtől vagyok rosszul, mitől nem.

A bőrgyógyász imádja a bőrömet mert átvágom hogy primert használok, tegnap vettem egy szuper NYX-t, azon nem izgulok.

Ma pszichiáter, aki felírná a gyógyszert, amiről az endokrinológus azonnal letiltott. Jó lenne, ha valaki megmondaná az okosat, szedjem-e vagy sem, ők ellentmondanak. Én meg nem akarok gyógyszert szedni.

komment

süti beállítások módosítása