HTML

Morzsák

2018.02.26. 12:26 :: Tobber

Ja igen. Megírtam a bénázó srácnak, hogy az nem szex, amit csinált. Vagy maximum állókép. Építész, úgyhogy kifejtettem kicsit a mechanikáját, a technikai alapokat (döbbenet, hogy valaki ennyire nem érez rá 25 évesen!), ajánlottam neki filmet, amiben ügyes a pasi és megkértem a fiút, hogy ne a nőt nézze... :D

Azt hittem, letilt, de röhögve megköszönte és nem haragszik. :D

---

Felrobbanok az IT-n. Mintha szellemi fogyatékosok garmadájával kéne leveleznem! Reggel megint lezárták a hetek óta elfekvőben lévő ticketemet, hogy megoldották (NEM oldották meg!), majd újranyittatom, ismét lezárják és küldenek egy screenshotot, hogy nézzem meg, meg van oldva.

És arról küldenek képet, hogy a hibás rendszerhez adtak engedélyt! Mindig jeleztem, hogy melyikhez igen, melyikhez ne, mit hibáztak el.

F.szom kivan, lehet, hogy sok felkiáltójelet tettem most a legutóbbi levelembe. Mindig asszertív vagyok, de hogy január eleje óta nem tudok azzal dolgozni, az már seggs.g. És még mindig utolsó prioritásba tettek vissza.

---

Azt gondoltam, hogy nehezen fogom viselni a hétvégét, akkor indulnak a nagy családos-barátos síelésre Judós3-ék, amire én is regisztrálva voltam és nagyon szerettem volna fent a hegyekben túrázni, wellnessezni, ha már síelnem tilos. :(

De. Látom a neten, hogy őt sem vitték el. :O

Komolyan megsajnáltam a srácot, egész évben ezt várta.

Agyalok az okokon, elege lett a családnak, hogy ők tartják el és nem dolgozik? Vagy a kutyákra kell vigyáznia? Vagy a sulija? Dehát mind megoldható lenne. :( És akkor miért hívott egy hete, ha nem a síöltözet miatt? Pénz kellett volna? Vagy a másokat nem, engem valamiért imádó dobijukra kéne ránéznem? Hát, nem is értem, bár lehet, hogy már nem is akarom.

 

komment

süti beállítások módosítása