HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Hétvége

2018.02.26. 11:50 :: Tobber

Csütörtökön-pénteken munka után széttanultam az agyamat, hátha valami emlékmorzsa előjön a spanyolból. (Csütörtökön este nyolcra poroszkáltam haza a melóból túlórázás után, enyhén kifacsarva álltam neki.)

Szombat reggel csinibe vágtam magamat, majd négy órán keresztül próbáltam előkaparni a gimis nyelvtanórák homályos tudását, négy órát nyelvészkedtünk. Még magyarul is megizzasztanak ezek a fogalmak. Értékelem én, hogy ilyen szinten vagyunk, de szívesebben venném, ha ki tudnék nyögni három összefüggő mondatot.

Nem vagyok egy bölcsész alkat, na.

A ház előtt várt Bé. Az utcán, csomagtartóból átöltöztem melegbe, kimentünk BéZséje meccsére és remekül szórakoztunk. Inkább egymással dumcsizva, mint a meccsen, de öröm volt látni BéZséje bottal akasztásait. Nem tudjuk, szándékosak voltak-e. :D

Hiányzik a jég.

Hazafelé hívott Hokis (hehe), hogy mit is csinálok. Épp pihentem volna, hát átjött 2-3 órára. Kicsit sokat van nálam mostanában.

Vasárnap reggel gyönyörűen kitakarítottam, konyhát fertőtlenítettem, a szennyeskosárból az utolsó ruhadarabot is kimostam, égőt cseréltem, virágokat ápoltam, tanulgattam, és mivel most meg kutyául köhögök, úgy elfáradtam, hogy kettőkor ledőltem aludni (ééén), és késő este ébredtem fel.

Lehet, hogy kimerültem az elmúlt hetekben.

komment

süti beállítások módosítása