HTML

Rokonság 1. pipa

2017.12.24. 16:28 :: Tobber

Sofőrködve, egy troll nagymama kiváló morbid humorral (100 lesz, kicsit unatkozik), két szülő (apám sztem 20 éve nem látta anyósát), egy nagynéni, két nagybácsi (egyik az ajtó mögül, mert a család pszichés problémás vonulatát erősíti), három unokatesó (mert a negyedik csak ötévente hagyja el a lakást, lásd még fenti vonulat), egy gyereke, két kutya rámkattanva, a négy macska nem.

Apám szerint nem fogok beférni parkolóhely (de), ami segített parkolási önbizalomhiányomnak, Anyu, aki segített kitolatni a nagyon forgalmas útra, és csak a kulcspillanatban lépett be a takarásba. Apám (mérnök) szerint nagyon erős a kocsim motorja, mert húz. Magyaráztam neki a fordulatszámról, meg hogy 40-ig hármasban kell menni, városban minek a négyes is, úgyis fék, piros, de szte 50-nél már ötösbe kell váltani. Kb. 10 évvel fiatalabb az ő Corollája, nem azért döcög, no comment.

(Itt Béká már hangosan röhöghet...)

Nem ettem semmit, eddig a gyomrom bírja.

Mindjárt második kör, remélhetőleg ott hal, amit egyedül eszem karácsony körül. Ma pattogatott kukoricát ettem eddig, adok a gasztronak ilyenkor. Hogy a fenébe lehet ennyi xar kaját egybezsúfolni egy ünnepbe, mint töltött káposzta, kacsa, francia saláta, mézeskrémes, zserbó, hókifli, beigli, pozsonyi kifli, mind ehetetlen borzalom.

 

komment

süti beállítások módosítása