HTML

Rokitop

2017.06.29. 11:00 :: Tobber

Ja, egyébként két hete beugrottam a teraszról bikiniben kikapni egy tepsit a sütőből. Azóta egy öt cm-s égési sebet takarok féltenyérnyi ragtapasszal.

Tegnap elbotlottam a kicsitbéna lábammal, alig bírok járni.

Kimentünk munka után strandra a cimbijeimmel.

Ergo megjött indulás előtt tíz perccel. Medence ugrott.

Odafelé már öltük egymást a nem-nyaralás miatt Judós3-mal.

Be is borult, amint kiléptünk a strandra, félhomályban, lógó esőlábbal lángosoztunk, gyerekeztünk zárásig.

A Margitszigeten elkapott minket egy hatalmas zápor, villámok, ömlő eső, nyilván fehér ujjatlanban voltam, alatta rikító színű, ám nem melltartó stabilitású fürdőruha, hát, hullámzó látvány volt, khm.

Bőrigázva, villámok közt hazaértünk, a szél elvitte egy száradó blúzomat, legalábbis az erkélyen már nincsen, bakker!

Rendeltem kaját, beálltam a zuhany alá és kértem Judós3-t, hogy ne csináljunk már semmit, ami elromolhat, csak nézzünk Agymenőket. Hajnalban kivettem azért a kontaktlencsémet, fogatmostam, bealudtunk, nagyon.

A tegnapi nap után, amikoris felszóltak a recepcióról, hogy akkor itt van Sarah, milyen Sarah, hát jött Londonból, téged keres. Egy kolléga elfelejtett szólni, hogy aznap jön egy angol, de ő nem lesz, pesztráljam én. Hát, lefoglalta az egész napomat, csak a vészhelyzeteket tudtam megoldani, komoly munkára nem volt időm, miközben irtó sok feladatom volt, ketten balhéztak is velem a telefonban, hogy mit csináljak, de azonnal, meg hogy őket vegyem előre (mindkettő szívességkérés, csinálja meg ő, vagy a saját beosztottja). Nem is csináltam meg.

Legalább a csaj jófej volt, a szünetekben beszélgettünk a magyar árakról, bérekről, brexitről, magyarokról Angliában, jólesett angozolni, bár néha spanyolul jutott eszembe pár szó, megszoktam mostanában.

Fáradt vagyok, fáj mindenem, legszívesebben sírnék pihenni szeretnék.

komment

süti beállítások módosítása