HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Hétvége

2016.07.25. 12:00 :: Tobber

…ja, meg egy kolléganőm exét az új nőjével csókolózni… :)

Hétvégén 24(!!!) ember akart velem csetelni. Ha mindenkire csak öt percet szánok, az két óra. És nem annyit igényelnének.

Elnézegetve a mobilomon a fotókat, szívesen ott lettem volna tegnap Békával az ő fontos napján.

Aztán volt az is pár napja, hogy a Papírkutyákkal kávéztunk, ők jelmezben voltak, sztyuárdesznek és bőrszoknyás fesztiválozó lánynak öltöztek be.

(Igen. Nekem is pornófilm-forgatás ugrott be elsőre.)

Aztán csoporttársamhoz bemehettünk Bével a világ legjobb munkahelyére és ott borítottuk ki a dolgozókat lógtunk pár órát.

Meg kimásztunk a tetőre. Hát nem állítom, hogy nem rettegtünk abban a magasságban egyensúlyozva, de a kilátás olyan pompás volt, ahogyan én még sosem láttam szeretett fővárosunkat. Csak húúúúztunk percekig, ott akarunk ebédelni minden nap!

Pénteken munka+tanulás után átjött éjjel Kismacska, aki elég nagy drámakirálynő, de vicces ez egy ilyen cingár sráctól!

Szombaton kimentünk Tével pár órát uszodázni, végre van némi színem. Tanultam a napon, aztán a fél óra esőt átvészeltük a büfében, majd olyan csodás nyarunk lett, hétágra sütött a nap és maradtak az uszodában vagy negyvenen, sosem volt még ilyen nyugalom ott! Kétszer szaunáztunk is. (Ott nem tanultam. Ám irtó szép a dekoltázsom félhomályban, csorgó izzadtságcseppekkel. Legalább ott, úgy, spéci, Angliából rendelt tankiniben.)

Té elemében volt, imádom, amikor csacsogós, vidám, vicces. Néhány képpel megvicceltük TCsV-t is, aki kezdett zavaró fotókat feltenni facebookra, ezért utánozni kezdtük.

Azóta vagy azt hiszik rólam, hogy külföldön vagyok, vagy hogy bepasiztam. (Nem, nem.)

Hazatérve megpróbáltam a drámai káosz egy részét felszámolni, mosni, takarítani, felsikálni az esőtől odaragadt pink muskátliszirmok százait a világos kőről, majd tanultam.

Majd tanultam vasárnap, facebook-csetelt a fél csoportunk egymással, hogy ki mit hogyan értelmez, hogyan kell ragozni, mi a szórend, kezd bedurvulni.

Aztán délután, épp mire totál kiszívta az agyamat a tanulás, kaptam egy superlike-ot egy irtó cuki fiútól, aki pár percre lakik tőlem. Jeleztem neki, hogy nincs időm csetelgetni de ha elfáradok estére és végre pihennék, pihenhetne velem… Nagyon rendes volt, például 28 évesnek nézett, nagyon jó nőnek és mosolyogva simogatott tovább, amikor szóltam neki, hogy ha elaludnék, hogyan tud kimenni a kapun. A romantika bajnoka vagyok.

komment

süti beállítások módosítása