HTML

Morzsák

2014.05.16. 14:32 :: Tobber

Vajon mivel táplálkozik a műszerfalamon élő hangyám? Azt még megértem, hogy bejutott valahogy, de hetek óta ott grasszál fel s alá. Bántani nem fogom, elférünk az ötszemélyes Toyotában, de mi a fenét eszik? Vagy kijár étkezni vajon a szellőzőn?

Most tudatosul, hogy mégsem kellett volna eltekernem a természetcsatornákat?!

Kirúgtunk három embert. Én meg ezen izgulok.

---

Értékzavarnak mondanám, amikor becsületes háziasszonyként épp pihen a begyúrt tészta a hűtőben, trend után kullogva súrolom folttisztítóval az egyik öt éves Conversemet, miközben a hazaérés után fülemben maradt fülhallgatón népzenére dalolgatok. Azért néha próbálnak beskatulyázni. Nem hagyom.

---

A lentire megjegyezném, hogy nagyon remélem, nem Cicza (http://cicza.blogspot.com/) cuki fiújával mosolygunk tornán. Én mint az egyik - általa nénikének nevezett - korosabb tornázó! Bár tudtommal más városban élünk, ez a fiú nem hosszú hajú, sőt egyéni tornán vagyok, ő mintha csoportoson.

De láttam egy hullámos félhosszú hajút ugyanott, ha ő az, akkor nem is egyezik az ízlésünk, szerencsére...

---

És itt szeretném hangsúlyozni végigtekintve az elmúlt két éven, hogy NEM hajtok fiatalabb pasikra sosem. Hogy ők rám miért kattannak, nem tudom. Főleg, ha előttem szépségikonnal is kavart. Mekkora önbizalombomba ez már.( <-- Nem ezért kavartunk, ő már régóta nyomult, egy idő után nem akartam elhessegetni a próbálkozásait.)

---

Kezdem elhinni, hogy az otthoni tükröm szélesít, mert Bével Szegeden is találtunk olyan tükröt, amiben ő ugyanakkora, én meg nem tűnök paneltömbnek, meg a tornán is olyanban nézzük magunkat, amiben akár még csininek is tűnhetek. (A csudát, tök jól néztem ma ki.)

---

A mai freudi félreolvasás hüvely galambok (hülye galambok).

---

GörisPé, egyetleg göris kollégám lelépett a cégtől.

GörisBé, Jé öccse épp tegnap kérdezte, hogy összeállunk-e. (Nem.)

---

Azt hittem a szélben-esőben menő Lara Croft frizkóm (bocs, Müzli!) csodaszép, aztán megláttam egy lányt. Sokkal hosszabb befont copffal. Szomorú. Fel is tekertem Beauty Junkiesra bánatomban.

http://marieclaire.hu/Szepseg/2014/05/04/Kulonleges-konty-pillanatok-alatt

Kedden fodrász, már egy hónapja bejelentkeztem, egy órája(!) van rám. Addig megszárítani sem tudja, remélem, vág valami koromhoz illőt kopaszt elfogadhatót és kezelhetőt, mert ez iszonyú hosszú nekem, vizesen kinyúlva már a derékvágásomig ért.

---

És nem lehet linket beszúrni ma a blog.hu-n.

És sajnálom az iwiwet, könnyű volt nyomozgatni rajta.

komment

süti beállítások módosítása