HTML

Morzsák

2014.02.05. 16:29 :: Tobber

Próbálok nem bosszankodni: január 28-án már mehettem volna a műtétre, de alkalmazkodtam Kollegina mai rövid műtétjéhez, ezért átkértem a jövő hétre az időpontot.

Erre ma hazaküldték, hogy taknyosan nem műtik. :( Én meg már rég túllehetnék rajta!! :(

Tudom, barom voltam.

Mi lenne, ha vigyázna az egészségére, meg a családjáéra? Fiatalabbak nálam. El is kezdem írni magamnak, mennyit helyettesítem.

---

A wasabit más is érzi a tarkójában?

---

A lenti poszthoz még tegyük hozzá Macskást.

---

A korábbi, honnan jön és mit mutat a nagyvilágnak fejtegetésemhez meg is jött a remek példa: a régi liezon fiú ingyen él egy haverja lepukkant belvárosi lakásában, mert albérletre sem nagyon telik közel negyven évesen, ám csak Hilfiger meg még márkásabb inget vesz fel, és sosem hiányzik a mandzsettagomb, ugye, na most síelni volt és a luxusmárkapezsgő teraszán fotózkodott. Banyek, albérletre nincs pénze, annyira röhejes! :(

---

Nagyjából egyetértek ferivel a VV6 elmélkedése kapcsán, belenézek és nem érzem cikinek.
Reggel, miután kiolvastam a hírportálokat és a friss posztokat, és sminkelek, meg vasalok, meg öltözöm és készülök, és akkor ugye nem tudok olvasni, hát lejátszom az este boxra rögzített adást. Beletekerek, mert Lilu irritáló sokat uncsi. De úgy érzem, hogy épp eleget adok az agyamnak, és még a hobbijaim is kultúra, annak is magasabb ágai, úgyhogy ennyit engedhetek az igénytelenségnek. Helyén tudom kezelni (és béna reggeli műsoroknál jobb és ha csend lenne reggel, visszaaludnék délig), és engem is nagyon szórakoztat az egyébként szellemi nulla csúcsán álló kollégák hőbörgése. Ja és szórakoztat Chat Géza a hogyvolt-on. Szóval hajrá... őőőő... nem szurkolok senkinek.

http://monster-division-annoyance.blogspot.de/2014/02/en-meg-reszben-pont-azert-szeretem.html

komment

süti beállítások módosítása