HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.11.04. 07:57 :: Tobber

Tíz-tizenkét évesen elbűvölt, ahogy az iskolában a szünetben titokban a zongorához ült országunk egyik leghíresebb billentyűsének fia és játszani kezdett. Nem úgy, mint a jóhírű ének-zenei iskolánk énektanárja klimpírozott, hanem jazzt, bluest, boogiet játszott őstehetséggel.

Azóta is meghatározó emlék. És ha popdalban hallok zongorát, már felemelem a fejem.

Akár a mostani sláger akusztikus verziója:

 

 

Akár a próbafülkéknél még felhangzó dal:

 

 

Akár meglepő módon nagyon szép Puskás Peti euróvíziós próbálkozós nóta:

 

 

Na igen, azért Richard Clayderman Lionel Richie a legjobb ebben:

 

 

Neked melyik a kedvenc zongorás popdalod?

komment

---

2012.11.03. 20:03 :: Tobber

Ha bárkit is érdekel a magánéletem most, hogy ennyi idő után újrakezdtem, Jr a 30 éves szórakoztat, következő randi fixálva, Őszhalánték (44) épp külföldön, ezenkívül úgy tűnik, mély nyomokat hagyok olyanokban, akiket vagy kirúgtam (van, akit többször is) vagy akkor nem jöttem be neki, azóta megbánta (több is).

Aki lehülyézett, annak fel sem veszem a telefont. Pedig egyébként okos és vicces és jólöltözött és nagyon családot akar, de sorozatos hisztijei, lehülyézés, aznap sértődöttségből lemondott randik sora elriasztott. És nem, nem érdekel, milyen autója van egy férfinak, Ess pl. furgonnal járt, én meg vele. Az állandó érzelmi feszültségért műsort hergelőket nem bírom a környezetemben.

Két éve randiztam egy okos jogászpasival (nem, nem ellentmondás ;) ), de nekem ő bizonytalan volt akkor. Fogalmam sincs, hogy hívtam itt. Nos, vele fogok újra találkozni, megnézzük, mi változott, ő láthatóan sínen van, én meg lehiggadtam a 2-3 évvel ezelőtti túlpörgetett önmagamhoz képest.

-----

Ma megint lusta vagyok sportolni lenyelhettem pár sziklát, szétrobban a gyomrom.
Semmi extrát nem főztem, tegnap ettem húst. Az lenne?

komment

---

2012.11.03. 08:21 :: Tobber

Narkissza az éjszaka közepén magáratéve új alapozóját, szemceruzáját, szemhéjfestékét, felöltve új ruháit és fülbevalóját (még csálé lófarokkal is) meglátta tükörképét és önmagábaszeretve gyönyörködött órákig...

Boldog vég lenne, ha nem szólalt volna meg kedvenc örök barátja, az elégedetlenség.
De volt pár boldog pillanata.


Volt másik is, amikor 30 éves Jr még mindig azt állította, hogy feszes a feneke. Ha minden összehasonlítás kérdése, akkor köszi a többi régi szeretőjének, hogy keveset sportoltak.


Volt még egy boldog pillanat. Ha úgy kell(!) végigshoppingolni hat(!!) órát, hogy tudom, mi vár a parkolóházban, tuti infarktusban halok meg. Alapból irtózom a parkolástól, a parkolóházaktól, főleg az arénáétól, és akkor még egy kisbusz áll utamba bevásárlókocsival, babakocsival, nulla kilátással, no, leizzadtam.

És aztán két kormánymozdulattal kiálltam. Most sem tudom, mi szállt meg, én ilyet nem tudok.

komment

---

2012.11.03. 08:16 :: Tobber

Küldeném mindenkinek, akinek rajtam kívül erről a számról egy nem túl szerencsés próbafülkés outfitem ugrik be:

 

komment

---

2012.11.02. 11:40 :: Tobber

Vannak napok, amikor a hajam annyira megmakacsolja magát, hogy lófarokba SEM tudom felkötni.

Ha valaki tud olcsóbb vagy kuponos fodrászatról, az szóljon, mert a saját fodrászom már 7000 Ft körül van, ami hosszú haj formára igazításhoz enyhén szólva is sok. És már megint ott járok, hogy vagy valaki fazont csinál neki, van levágatok 20-25 cm-t.

Másfél éve 27 cm-t kapott le. Miért nem lehetek én kopasz?

komment

---

2012.10.31. 22:12 :: Tobber

Tényleg nem kifogás, mert táncolni elmennék. Irtóra megy a hasam. Tegnap már majdnem taccsoltam, ma is még csak majdnem, de ugrálni így mégsem merek. :)

Négy nap pihenés.

Szabit vettem ki magamtól:

- egyetlen keksz-est

- egy táncos-hb

- egy shoppingolás

- egy színház

- torna

a többi időben csak:

- könyvek

- panamericana (beosztom, minden napra csak pár poszt, meg utánanézegetek a helyeknek a neten is)

- egy táska meg egy vászon házicipő varrása

- megaprecíz szabás és varrás gyakorlása, mert nagyobb fába vágom a fejszémet és annál 1 mm elcsúszás is számít

- kevés sütés-főzés.

Pont ezzel kell négy nyugis napnak telnie.

komment

---

2012.10.30. 22:44 :: Tobber

A főnököm ismét 100%-ra értékelt, biztos azért, mert utána zúdítottam rá, amivel nyúzott, de nem akartam elmondani. :D

Ma vettünk színházjegyet, mert utánanyomoztunk, hol van kedvenc Hamlet-jelöltünk, erre a fb-n ismerős elsózná a jegyét ugyanerre, olcsóbb lehetett volna akár.

És néztem Terápiát, valaki feltölthetné a regisztrálós részeket, köszi. Mácsai vissza tud venni a kripliségből, mégis jó színész (bár Cipolla szerepében kiszerettem belőle, kb. 15 éve, Madách), MarosánE véleményem szerint vállalhatatlan a szép nő szerepében (mert sztem nem az), Szamosi Zsófin meg nem is tudom, meddig gondolkoztam, hogy miben láttam élőben, méghozzá idén nyár körül. Rájöttem.

Dehát én legalább rájövök, hogy láttam-e egy darabot, nem kell újranézzem, hogy kapcsoljak, hogy de tényleg!! :) Mondjuk akkor a felismerés öröme kárpótolt mindkettőnket (és Pintér Béla akárhányszor is jó). :D

komment

---

2012.10.29. 22:49 :: Tobber

Tegnap is jr-ral randiztam, hazafelé kicsit versenyeztem két kölyökképűvel, akik a pirosnál átvigyorogtak, tuti a sötét és köd miatt nem igazán látták, hogy lejárt a szavatosságom.

Biztos jr is ezért csinál hangulatvilágítást, igaz, tapintásra is imádja a bőrömet.

Dicsekvés vége.

komment

süti beállítások módosítása