HTML

---

2012.12.12. 23:58 :: Tobber

Én rettentően örülök, hogy a Terápiában Nagy Ervin szerepének vége és végre Blaskó Péter veszi át azt a napot a sorozatban.

Még mindig szerelmes vagyok belé.

<3

..és itt szépen felsoroltam, hogy melyik szerepeiben imádtam Wolandtól az Úrig (jó kis út! :D), szépen, egyenként, aztán lekapcsolt a gépem figyelmeztetés nélkül, hogy frissít valamit.

Hát jó, akkor nem írom meg. Szeretem Blaskót. És a Terápiában egy önmarcangoló okos férfit játszik, aki kérdéseket tesz fel, elégedetlen és válaszokat keres mindenre és vajon ez-e az értelmiségi lét lényege, hogy mindig kételkedünk, jó-e, amit csinálunk, jó irányba tartunk, tartunk-e valamerre, létezünk-e egyáltalán, és fontos-e kérdéseket feltenni, és akkor egy ilyen, talán megoldások nélküli ám rendkívül szórakoztató eszmefuttató levelezésem már ott tart, hogy Hegel vagy Kant és egy másik levelezés ott tart, hogy az ő stádiumuk a fejlettebb kapcsolati szint, vagy majd ha egy másikéra lépnek, vajh nem visszalépés-e az, és akkor döbbenünk rá, hogy igen, a kétely a fejlődés útja és igenis keresni kell a válaszokat, még ha gyakran rögös az út a megfejtésig. Ha van egyáltalán.

komment

süti beállítások módosítása