HTML

---

2010.08.21. 20:47 :: Tobber

Szülinapi meglepetésbuli táncosokkal TáncosGének. Kapott feladatokat, rejtvényt, amik további feladatokhoz vezették a városban, paktáltunk pár bolti eladóval, pénztárossal. Aztán a Dísz téren én vártam, bevittem kedvenc együttese koncertjére. (Itt volt némi baki, mert megjelent utált expasija, de egy gyors tereléssel elhoztam onnan, a zenészek azóta pislognak, mert megbeszéltük, hogy ők is felköszöntik is bemondják a következő rejtvényrészletet, így gyorsan improvizáltam mást. A zenészeknek azóta magyarázkodom. :D)
Aztán a cél egy kekszsop, ahol percek alatt feltalálta magát, fotóztam őt bazinagy dildókkal, mindenféle eszközökkel, még abba is belement, hogy a fülébe cseresznyeként akasszunk egy gésagolyót. :)
A nagyoncsinos boltossrácnak megtetszettünk, kérte, hogy egyszer koktélozzunk vele hármasban, megadta nekem a számát.
Aha.
Aztán TCsV lakásán meglepibuli hajnalig.

Péntek délelőtt pihenés végre, délután Ba értünkjött szomszédos KedvencFotósommal, (aki NEM Szomi) kimentünk a tüzijátéknéző telekre bográcsozni, pletykálni, szilvafáról tonnaszámra zabálni a gyümölcsöt a Csipet-csapattal.
Ba két percen belül provokálni kezdett, kíméletlenül kiosztottam, hogy vagy most abbahagyja, vagy kiszállok. Út közben KedvencFotósomat is kioktatta a kresztáblákról, de úgy dühöngött, mintha nehezen leplezné az idegbaját. Nem száz a srác, na.
A buli jó volt, Ba hazahozott, majd evidensnek vette, hogy éjnek évadján ő feljön hozzám, leállítottam, mire elkezdte, hogydeőakkoris mennyi szeretett, csak nem értékeltem. Bazmeg, a meleg vacsora, a hülyeségek és heti 6 különprogram eltűrése, a ritka szex és nulla ajándék vagy közös program, háááát ez egy fasz, ahogy ti is szoktátok írni.

Ma reggel kávé TCsV-nél, irány a strand páran, aztán a finom vendéglőbe ugranánk el éppen, amikor befordulnak a strand parkolójába velünk szembe Anyámék. Jöttek úszni.

Elcsábítottuk őket is enni, fullra televagyok. TáncosGé ismét belekezdett, hogyőakkor összehoz minket mindenkitudjakivel, én meg kértem, hogy lassítsunk, mert bármily szépeket mond rám, ez kemény dió lesz.

Hát itt tartunk ma.

komment

---

2010.08.19. 13:57 :: Tobber

Kedden lefotóztak minket a népviseleteinkben egy helyi kiadványba, TCsV fészbúk képei közt megtaláljátok.

Utána rákérdeztem, nem ugrunk-e ki ismét nyárifesztiválra, végül 17évessel meg TCsV-vel elugrottunk, táncosokat néztünk, vitáztunk a biszexualitásról, meg 17éves hülye infókat szedett ki mindenkiből. Rámjött, hogy hiányzik Őszhalánték egy része, úgyhogy smseztem, azonnal hívott, átszervezett, reggel már nálam volt, be is hozott munkába.

Szerdán fél nap szabit vettem ki, elosztottuk a maradék feladatokat a mai meglepibulira, Béká talán emlékszik Bé lánybúcsújának terveire, hasonlót pörögtünk ismét.

Aztán elmentünk Pécsre táncházazni kedvenceimmel.

Direkt rákérdeztem TCsV-nél, hogy kell-e lány a demonstrálásokhoz, nem. Erre az első táncnál behív a kör közepébe, hogy mutassam a másik oldalnak is a lépéseket, több százan figyelték három órán keresztül, mit lépek.
Alapból nem is zavarna, de 1. kezdő táncos vagyok, tele hiányosságokkal 2. kuvvára fáj a hátam 3. macskakövön kellett táncolni, amit lightosra terveztem, ehelyett 3 órát kellett precízen, lépést nem elsinkófálva futkározni 4. laza cipőben mentem és véresre tört 5. két hónapja még óvatosan sem nagyon mozogtam, baromi rosszat tesz az izomzatnak ez a durrbele 6. nem utolsó sorban néhány táncot én sem ismertem, ott kellett leolvasnom gyorsan TCsV lábáról és úgy mutogatni, mint aki képben van. :DDDD

Meg lettem dicsérve, hogy gyorsan felfogtam. :)

Életem lexarabb fagyijára hívtak meg, amit alapból utálok, de ha a csokit is kifelejtik a csokifagyiból, akkor nehezen gyűröm le, eldobni meg nem illett, ha már meghívtak, teraszon nem is volt hová. Brrrrrrrr.

Hazafelé én vezettem TCsV autóját, 230 km, éjjel, hulla fáradtan, mert előtte éjjel sem sok időm volt aludni, tánc is kikészített, néha eső is esett, a kocsit sem ismertem. Fél négykor aludtam el. Most félálomban dolgozom, aztán megyek, mert én vagyok egy pontja a meglepetésnek, a többit majd mesélem, hátha olvas. :)

komment

---

2010.08.18. 00:31 :: Tobber

Hát jó. Visszafogott voltam, meg önmegtartóztató, és ezt mostanra NAGYON meguntam!

Aki nagyon tetszene, az ma kifejtette nézeteit, hagyjuk akkor. Hiszek benne, hogy ha egy férfi nagyon akar, akkor az jön és elvisz.

Kuvvára nincs kedvem hónapokig várni, mindenkinek terjeszti, hogy mennyire..., de lépni nem akar.

A mai okfejtés (mentegetőzés?) után este tíz felé inkább dobtam egy smst kiéheztetett Őszhalántéknak, aki azonnal ugrott és hívott és átszervezte a holnap reggelét, hogy átjöhessen.

17évest nem állítottam le, úgyis én vagyok a listája első helyén, legalább tartom a posztom, bár izélni nem fogunk. Vagy nem tom, jó pasi.

Sráccal épp erotikus chatelésre váltottunk.

A naptárom augusztusra egyetlen nap kivételével tele, szeptemberre már tíz napra van program és kezdődnek a táncok is, nem lesz időm szomorkodni, pedig ezt a fiút már nagyon régen akartam volna. De nem csak kószakettyelni, hanem családot alapítani. A francba, életemben nem sok férfit kedveltem meg ennyire!! :(((

//

Ha egy meleg srác állítólag megdgna, az akkor vehető ugye háromszoros szorzójú önbizalomerősítőnek?
:)

komment

---

2010.08.17. 12:12 :: Tobber

Hííí, de gyönyörűek!!

,,,

999

888

Innen:http://www.vitalsteelnyc.com/, http://www.yatzer.com/2283_vital_steel_room_dividers

 

komment

---

2010.08.17. 00:07 :: Tobber

Hatodszor nyomom a replayt, könnyes a szemem a röhögéstől. A szakállas mozgáskultúráját figyeljétek.

 

komment

---

2010.08.17. 00:01 :: Tobber

Munka után TCsV értemjött, nála kávé, táncosokkal ismét nyári fesztivál, tajvani, kirgiz, mongol, indonéz, szerb néptáncok, utóbbi továbbra is szivem csücske, valahol szerb vér is csörgedezik bennem...

Lángosozás közben a tajvani táncot lazán utánoztuk.

Hazafelé mindenkit kitettünk, majd hazahozhattam magamat TCsV új dízelótójával, amit eddig képtelen voltam vezetni, most belejöttem. Cserébe elvitte a holnap szükséges viseleteket, nem kell cipelni.

komment

---

2010.08.16. 15:28 :: Tobber

Ma khöm kiugrottam blúzt nézni, mire kiléptem a boltból, sötét volt, forró szél hordta a leveleket, tömegek hömpölyögtek biztonságos helyre, a vihar már közel volt. Ha nem akartam vizes hajjal-ruhában lebukni az irodában, futnom kellett, innen is szorri, Elíznéni, kedvenc gyógytornászom! A futást-síelést-szkvast-kikbokszot tiltotta el legelőször. Látszik, hogy nem ismeri a román táncokat, hihi. Attól örökre eltiltana, ha látná, mit dobogunk.

A Gresham elé behúzódott tömegben kb. 50 cm-re kocogtam el Kate Hudsontól!

:OOOOOOOOOOOOOOO

Nem tudtam, hogy Budapesten van!

Gyönyörű és iszonyatosan erősen sminkelt, ennyit sikerült megfigyelnem, meg egy szöszke gyereket vele.

komment

---

2010.08.16. 12:37 :: Tobber

Szolgálati közlemény:

Magánéleti trénereimet kérném a yahoo-ra, köszi!

komment

süti beállítások módosítása