HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.09.19. 23:53 :: Tobber

Csütörtöki próbán kívánságműsor, sorra táncoltuk a kedvenceinket, majd hazamentünk. Szerencsénkre összepróbáltuk egyik régit is, mert TCsV szombaton találta ki, hogy aznap azzal is fellépünk.

Pénteken is volt fellépésünk, sokat ittam és jól sikerült, ez már lehet, hogy youtube-gyanús. Sokat segít az összképen, hogy Másfélévekezdőt kirúgták.

Utána bandázás, spontán folyosói táncolás, öltözői lelkizés TáncosTével és TáncosPével, másik tánccsoport táncosa ismét nyüzsög körülöttem.

Szombaton már délben lementünk Bajára a másik tánccsoportosokkal, útközben egy népies szüretes esküvőbe botlottunk, végigbámultuk, ahogy néptáncolnak a helyiek az utcákon. Lent TCsV-be botlottunk, őt is elvittük enni (haltöpör-tyűűűűű!!!), meg TáncosGét szivatni. Aztán ömlő esőben, szabadtéren száznyian néztek minket ernyő alól, mi három teljes koreográfiát táncoltunk, egész jól.

Ma randim volt, elvitt a fickó a Láthatatlan kiállításra, ahová rég el szeretnék jutni. Vakok vezetnek minket végig termeken, megmutatják, ők hogyan érzékelik a világot. Teljes sötétségben. Tudtam, hogy megrázó élmény lesz, mégis rutinos volt pár mozdulat, szemüveg/kontaktlencse (-5,5) nélkül alapból csak foltokat látok, sokszor tapogatózok csak, de ha otthon vagyok és senki nem mozdítja el a tárgyakat, hát megtalálom. Főleg a szemüveget keresi ugye a rövidlátó emberfajta. :)

De összehasonlíthatatlanul szerencsésebb vagyok náluk, le a kalappal a küzdenivágyásuk, a bátorságuk miatt. Édes lány vezetett körbe minket, Zsófinak innen is külön köszönet!!!

Aztán ebéd egy fincsi helyen, süti a Daubnerben, nálam erkélyen beszélgetés, elvitt bevásárolni, este jöttek a fiúk megasztár-xfaktorozni, ezótévén ismerősönröhögni.

komment

süti beállítások módosítása