HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.09.13. 00:35 :: Tobber

Ugye ti is meglepődnétek, hogy ha a két hónapja használt külcsönautóban benyomnátok a benne lévő cédét és finn népzene harsanna fel? :D Valamelyik táncos hagyhatta benne, amikor hazavihettem.

Csütörtökön próbán félrevont TáncosTé, hogy tájékoztasson arról, melyik pasi tart ideáljának, majd megnyugtatott, hogy úgyis plátói marad, van ilyen. Aki privátban ismer, tudja.

Pénteken TCsV fuvarozgatott évnyitó táncházba, ott megjelent M, akit még kemóznak, meg nincs sok haja, de fitt és emlékszik minden táncra és jókedvű és bírta végig, látszik, hogy edzett volt a rák előtt. Körbeugráltuk, tutujgattuk.

(Ha már exek: Ess a hétvégén elvette az utódomat, tavaly ilyenkor még utánam futkározott, gyors menet volt.)

Pontosan egy éve végigasszisztáltam 19éves és egy lány szakítását, pénteken meg 17éves szakított ugyanezen lánnyal, szintén lelki tanácsadások követték.

Szombaton viseletekkel átcipekedtem TCsV-hez, kuktáskodtam (pofáztam a fülibe), amíg főzött vagy tizünkre, aztán azt a kocsit választottam transzferhez, amelyikben Halász Jutka szólt, végigénekeltük az utat. Felléptünk kétszer is vidéken, kaptam ajánlatokat, buliztunk a többi táncegyüttessel és a helyiekkel, hajnalban végül én vezettem TCsV autóját, mert az ő limuzinját isteni vezetni, meg megroppant a térdem a főpróbán, ezért aleve-vel úgysem ihattam alkoholt.

Hajnalban értem haza.

Vasárnap délutánig aludtam, majd pár elintéznivaló, este TCsV értemjött a belvárosból, hogy nagyjából ugyanoda visszamenjünk xfaktort-megasztárt nézni, tescoban vettünk kaját, hogy ne menjünk üres kézzel, TCsV-vel elénekeltük az Örömódát németül, de hogy azt honnan a fenéből tudtuk németül, azóta sem jön elő. Hajnalban jöttünk el, még hazadobott.

TáncosTével végre hosszabban elbeszélgethettünk a deviánsak egymás iránt érzett fokozott empátiájáról. :D Nem szeretem a deviáns szót, mert nem a normális viselkedés, hanem a prüd ellentéteként használják, amire meg használják, az sztem az egészséges. :)

Idénre még 16 nap szabadságom van, és Párizsba sem megyek végül októberben (TCsV visszamondta, a többiek meg nem ismerik úgy Párizst, hogy a nem közismert látnivalókat meg tudják mutatni.)

És nincs is kedvem szabira menni, minek egyedül. Tehát valszeg az lesz, hogy a főnököm elzavar majd, én meg korizok-kondizok-csavargok a városban. Vagy nem tudom, egy jó kis intenzív tanfolyam is jó lenne (varró például).

komment

süti beállítások módosítása