HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.09.08. 21:21 :: Tobber

Tegnap kiakadtam a próbán. Őszhalántékkal elintéztük fél órában, merthogyugye a szent próba, nem késhetek. Majd 19 h helyett 19.40-re ért oda TCsV, aki hozott még három táncost, akik nála kajáltak előtte. Senki nem bírt telefonálni, smsezni? Ketten vártunk ott türelmetlenül.

Rákérdeztem, hogy gondolták, mire TCsV volt flegma, hogy addig is gyakorolhattam volna, ami vicces, mert zene nála, a tánc megy, a térformák lett volna így a fellépés előtt, azt meg nehéz ketten. Egy bocs elég lett volna, úgyhogy szó szót követett, én eljöttem. A csajok elkaptak az öltözőben, majd TCsV is utánam jött és olyan igazi genya férfiként rákérdezett, hogy menstruálok-e. Közel sem, de nehezen tűröm, ha semmibe vesznek, nomeg Őszhalántékkal dupla időnk lett volna, ha én nem lennék ennyire lelkiismeretes. Aztán visszacsaltak próbára, de kicsit elment a kedvem az egésztől.

A Másfélévekezdőt meg kirúgta TCsV. Most én vagyok a legkezdőbb lány.

Utána már kedveskedett TCsV, félti a hátam, elvisz egy helyre, főz ebédet, de. Akkor is férfi, miért vagytok ilyenek?? :(((

Ma meg szerelmi tanácsokat adok 17évesnek (aki nem igazán szerelmes, ha most is egyes számú vagyok a khömmlistáján). És feljöttem erős 9/10-re, igen!!

Éééés azzal szórakoztunk, hogy megkerestük Ba-t a randivonalon. És kielemeztem a bemutatkozó sorait, amiben egyetlen őszinte jellemzés nincs, majd heccből elküldtem neki, hogy furán látja magát. :D Dög vagyok? Ja. :DD

komment

süti beállítások módosítása